я там теж буду в неділю

Jul 19, 2013 23:18

Originally posted by switluy_spogad at УКРАЇНСЬКІ НАЦІОНАЛІСТИ ВШАНУЮТЬ ПАМ'ЯТЬ О.ТЕЛІГИ


Календар історичних подій українських націоналістів містить дві важливі дати, які вже традиційно, щороку відзначаються у Бабиному Яру - це день розстрілу (22 лютого) та день народження (21 липня) видатної Українки, Олени Теліги. Разом із нею, вшановується пам’ять усіх націоналістів, членів ОУН, які загинули від рук гітлерівців.

І цього року, 21 липня, у неділю, об 11.30, у Бабиному Яру біля Пам’ятного Хреста, націоналісти з ОУН, інших громадських організацій та політичних партій зберуться, аби віддати шану Лицарям Духу.

Захід організований громадською націоналістичною організацією «Жіноче товариство ім. О.Басараб та О.Теліги», за підтримки ОУН.

У програмі заходу: панахида, від священика Української Греко-Католицької Церкви, заприсяження нових членів ОУН, а також мітинг-віче. У ньому візьмуть участь: представники ОУН, представниці «Жіночого товариства ім. О.Басараб та О.Теліги» та інших жіночих громадських організацій, зокрема, Школи жіночих бойових мистецтв «Асгарда», Всеукраїнської Асоціації «Жінки впливу».

Жіноче товариство ім. О.Басараб та О.Теліги
Більше інформації: (097)684-31-83, (050)820-16-42

Зоряниця, новини зі всього світу, це моя Україна

Previous post Next post
Up