Гречаники з печінкою

Nov 25, 2010 14:26

Ще страва для підняття гемоглобіну :)



Потрібно:
500г печінки телячої
200г вареної розсипчастої гречаної каші(у мене вчорашня, заправлена смаженою цибулею на салі)
1-2 яйця
сіль, перець.
Для соусу : 1 цибуля, 1/2 морквини.

Приготування:
Печінку промити, перемолоти. Перемішати з яйцями та гречкою, посолити, поперчити. Набирати ложкою і смажити на олії. Котлетки дуже ніжні, акуратно перевертати лопаткою. Не пережарювати, нехай краще довше потушаться в соусі.
Для соусу у каструльці на маслі притушити покраяну цибульку і терту моркву, посолити, залити склянкою води, можна додати лавровий лист.
Котлети смажити і зразу перекладати у соус. На найменшому вогні потушити 15 хв. Смачного!





соус, гречаники з печінкою, субпродукти, печінка, гречаники с печенью

Previous post Next post
Up