- Ще з дитинства полюбляю збирати гриби та й ласувати стравами з них. Пам"ятаю смажили так майже завжди-трохи борошна і добавляли сметану. -Але зараз вважаю, що це надто калорійна страва.-Щоб не викликати печію і важкість шлунку простіше просто підсмажити гриби на олії чи вершковому маслі, добавивши цибулі і, в кінці , часничку для аромату. -Хоч на свята, підсмажені злегка гриби можна запекти з сиром і сметаною в горщичку-от Вам і жуль"єн буде святковий, але це страва вихідного(святкового) дня.
Саме так. На Святвечір бабуня робить пісну підливу з грибів на олії з борошном. Подає до вареників та голубців з тертої картоплі. В мене так і люблять її. Ну а для гостей на свята жульєн.
Comments 4
Вчера несколько часов гуляли. Набрали только ведро маслят. Больше ничего не растет:( А так хотелось беленьких
Reply
Reply
Пам"ятаю смажили так майже завжди-трохи борошна і добавляли сметану.
-Але зараз вважаю, що це надто калорійна страва.-Щоб не викликати печію і важкість шлунку простіше просто підсмажити гриби на олії чи вершковому маслі, добавивши цибулі і, в кінці , часничку для аромату.
-Хоч на свята, підсмажені злегка гриби можна запекти з сиром і сметаною в горщичку-от Вам і жуль"єн буде святковий, але це страва вихідного(святкового) дня.
Reply
В мене так і люблять її.
Ну а для гостей на свята жульєн.
Reply
Leave a comment