Leave a comment

Comments 4

iskusitelnitza September 26 2010, 14:49:06 UTC
Вы тоже за грибами ходите?

Вчера несколько часов гуляли. Набрали только ведро маслят. Больше ничего не растет:( А так хотелось беленьких

Reply

smakuje September 26 2010, 18:51:06 UTC
Еще будут, если тепло продержится!

Reply


nebratan September 26 2010, 16:13:50 UTC
- Ще з дитинства полюбляю збирати гриби та й ласувати стравами з них.
Пам"ятаю смажили так майже завжди-трохи борошна і добавляли сметану.
-Але зараз вважаю, що це надто калорійна страва.-Щоб не викликати печію і важкість шлунку простіше просто підсмажити гриби на олії чи вершковому маслі, добавивши цибулі і, в кінці , часничку для аромату.
-Хоч на свята, підсмажені злегка гриби можна запекти з сиром і сметаною в горщичку-от Вам і жуль"єн буде святковий, але це страва вихідного(святкового) дня.

Reply

smakuje September 26 2010, 18:52:15 UTC
Саме так. На Святвечір бабуня робить пісну підливу з грибів на олії з борошном. Подає до вареників та голубців з тертої картоплі.
В мене так і люблять її.
Ну а для гостей на свята жульєн.

Reply


Leave a comment

Up