Хрусти

Apr 23, 2010 11:40

За рецепт д я к у ю !  Іринці ( оригінал тут )

хрусти

Leave a comment

Comments 13

duvo_barvinkove April 23 2010, 08:58:01 UTC
а ми їх в дитинстві вергунами називали) мммм... смачні вони)
а алкоголь обов'язково?

Reply

smakuje April 23 2010, 09:21:05 UTC
Так, вергуни--те саме. Та от мої пару рецептів без алкоголю. А тут спробувала--такі пухирці ще не бачила, хрусти просто пусті всередині. Це завдяки коньяку. Останнім часом додавала до свого листкового--прекрасний результат. Вже півпляшки туди-сюди вихляпала :)))

Reply


iskusitelnitza April 23 2010, 09:11:38 UTC
Хрустящки-вкусняшки. Детство вспомнилось:)

Reply

smakuje April 23 2010, 09:22:34 UTC
Да, нам такого хворосту можно было и воз :)))

Reply


kolomyika April 23 2010, 09:23:53 UTC
а я роблю таке ж тісно, але без цукру на чебуреки з солоним сиром або м'ясом:)

Reply

smakuje April 23 2010, 09:36:53 UTC
А це ідея. Тоді смажити треба на середньому вогні, щоб м'ясо пропеклося, бо тісто дуже скоро рум'яниться.

Reply

kolomyika April 23 2010, 09:56:48 UTC
так і є

Reply


shokoladka28 April 23 2010, 13:39:15 UTC
З дитинства люблю різноманітні хрустики!!

Reply

smakuje April 23 2010, 19:33:33 UTC
я теж :)

Reply


beautifullady22 April 23 2010, 15:02:39 UTC
а в мене хрусти чомусь твердуваті виходять, сама не знаю чому, робила за рецептом "Кига о вкусной и здоровой пище" -- але там здається, сметани немає, може то вся штука в ній?

Reply

smakuje April 23 2010, 19:33:12 UTC
Та ні, я завжди на кефірі робила, ніби не тверді були. А спробуйте за цим рецептом.

Reply

beautifullady22 April 23 2010, 19:38:00 UTC
угу, спробую :)
p.s. перейшла за посиланнями на форум -- досі там сиджу -- скільки всього!!! :)

Reply

smakuje April 23 2010, 20:15:19 UTC
приєднуйтесь! там весело.

Reply


Leave a comment

Up