Хліб злаковий

Feb 24, 2010 12:39

Змішуємо:

зварена каша

кефір -100 мл

дріжджі - 30г

рослинна олія - 2 ст.л.

мед рідкий - 1 вел.ложка.

сіль - 1/2 ст.л.

цукор - 1 ст.л.

борошно просіяти і замісити м"яке тісто. Вкінці замісу руки змастити олією і ще раз перемісити.

Форму попередньо обмазати рослинною олією. Сформувати тісто й викласти у форму. Відправити тісто підходити в тепле місце. Воно повинне збільшитися в 2 рази. Перед випічкою обмазати жовтком і посипати кунжутним насінням. Випікати при 180С до готовності. Вийняти готовий хліб, вийняти з форми. Остудити повністю на ґратах.


хліб, злаки, дріжджова випічка

Previous post Next post
Up