WK: de herhaling van de geschiedenis - update 10: the magic of the outgoing

Aug 20, 2011 23:30



"H'hàh!
 I'm sorry Ms. Jackson.
I. Am. For. Reaaal.
Ne'er meant-to make your daugh'er-cry.
I a-polo-gize a trill'ion times."

Ja, je ziet het goed! Het IS de juiste titel en het IS de juiste foto. Het IS zeven maanden geleden, maar ze zijn er nog! Hoewel ik er een tijdlang geen zin meer in had, ik er de puf niet voor had en ik een writersblock had om alles wat mijn WK betreft, ZE ZIJN ER WEER!
 Ik heb eerst nog tegen San gezegd dat mijn WK update misschien wel eerder online zou staan dan haar update van de RRL. Achteraf gezien blijkt toch het tegendeel. Al komt dat denk ik ook dat zij alleen foto's hoefde te schieten en ik nog 34 dia's aan tekst én foto's moest. Sinds ik op vakantie ben geweest naar Portugal, is het weer begonnen te borrelen. Daar begon ik een scène met Sander en zodoende. Die scène komt trouwens ook in deze update voor, kan ik vast verklappen. Nou ja, ik lul nu alweer teveel. Maar ik word ook hyper van het idee dat jullie het zo weer gaan lezen. I DID IT MAN, I DID IT! =D

Of ik nu weer in hetzelfde tempo zal gaan updaten als eerder? Nee, ik weet wel zeker van niet. Aanstaand schooljaar (dat aanstaande week begint voor mij) zit ik in de examenklas. Niet echt dat ik veel moeite hoef te doen op deze school, maar je weet maar nooit hoe het gaat worden. Misschien kom ik nog tot inkeer om in de examenklas nog wel wat te gaan leren, ik zie wel.
    Niet echt dat ik afgelopen jaar niet veel tijd had, maar ik had helemaal geen zin meer in mijn WK. Wist niet meer wat ik wilde, wilde nieuwe dingen beginnen. De Yawks, mijn 10.G, ik deed pogingen tot korte verhalen schrijven en nog meer van die dingen. Niet dat ik me daarmee niet vermaakt heb of dat ik daar niet mee door zal gaan - al denk ik dat ik de Yawks eraf flikker. Maar nu ik mijn WK heb opgepakt, wil ik daar zeker ook weer mee aan de slag gaan. Ik heb ze echt gemist, man! Want na lang zoeken ben ik erachter gekomen dat hetgene wat ik wilde creëren al had: mijn WK. In september bestaat het verhaal geloof ik 3 jaar. Dat is dus alweer mega lang. =3

Afijn, Voordat je kunt gaan lezen, wil ik nog ekkes wat dingen toelichten. 3 dingen, om precies te zijn.

1) We hebben allemaal de verneuktheid van LJ's nieuwe postdinges vernomen, dus vandaar dat ik het in de update zelf heb gezet en niet in dit bericht. Maar vanaf nu wil ik in elke update ook voorin de stamboom zetten. (Ik zeg 'wil'. Ik zie mezelf er echt vooraan dat ik het in het begin nog zal vergeten, dus herinner me er dan effe aan als je wilt!) Hij is huge, maar je kunt met CNTRL + scrollen met je muis de pagina vergroten. Dan is alles goed te lezen en te bekijken. =3

2) Deze update is korter dan normaal. Ik ben nu wel lekker op dreef sinds een paar dagen en ik ben niet van plan en gevreesd dat snel weer kwijt te raken, maar ik wilde jullie niet langer laten wachten. Plus ik vond 100 dia's per update toch wel een beetje lang. Zelf vind ik het ook altijd fijn als anderen vaker updaten en dan met minder lang dan hele grote updates in één keer. Dus dat doe ik nu zelf ook.

3) Zoals je misschien bij de inzending van de vierde opdracht van Build My Dream 2011 is opgevallen, heb ik wat van die fonts gebruikt die Dimitri een aantal maanden geleden heeft geplaatst op LJ voor ons om te gebruiken. Ik zit erover te denken de lay-out en de manier waarop ik de foto's neerzet in mijn WK-updates ook te veranderen naar een dergelijk iets als bij die vierde opdracht van de BMD.

En dát, dát was het echt. Leees maaar. =D Want jullie hebben al zo lang moeten wachten. Freakin' zeven maanden en elf dagen als ik uit het blote hoofd zo even tel, want de laatste post was op 9 februari.


Xx Ilse

de herhaling van de geschiedenis, update

Previous post Next post
Up