The Spring Memories and Summer Revelations

Jul 17, 2013 23:59

Сьогодні той день день, коли моєму журналу виповнилося шість років: якраз той термін, що я провчився в університеті. Саме шість років тому, у гаряче літо 2007 року я був абітурієнтом... і почав писати сюди. За цей час сталося багато різних цікавих і не дуже подій, знайдено і втрачено речі, зустрінуто кілька таких людей, яких краще забути, і кілька ( Read more... )

фото, xtol, плівка

Leave a comment

anonymous July 19 2013, 09:18:42 UTC
Підскажи будьласка, кадр номер 9, що це за будова?

Reply

silme_ea July 19 2013, 09:24:47 UTC
Це перший корпус моєї alma mater - Київського Політехнічного Інституту. Дуже гарна будівля як ззовні, так і всередині, побудована у стилі англійської неоготики у 1898 році. Адреса - проспект Перемоги 37.

Reply

anonymous July 19 2013, 09:54:08 UTC
Дякую за детальну відповідь :)

Reply

silme_ea July 19 2013, 09:58:42 UTC
Аноніме, ти ж начебто у Києві живеш: хіба тебе ніколи не було в районі Політеху?

Reply

anonymous July 19 2013, 10:05:46 UTC
Ні, я в Києві лише працюю, доводилось кілька разів бувати поряд з Політехом, але проїздом, по справах, гуляти і розглядати не випадало можливості.

Reply

silme_ea July 19 2013, 10:16:02 UTC
І де ж ти живеш, Аноніме?
У КПІ раджу з’їздити якось. Там гарний парк і гарна архітектура старих корпусів. Та й взагалі атмосфера хороша. Вона була одним з тих чинників, що сприяли моєму вступу у КПІ :)

Reply

anonymous July 19 2013, 14:42:19 UTC
За містом, у доволі мальовничому містечку, де, як і завжди для таких місць, цивілізація приходить з великого міста, змішуючи простий побут з стрімким темпом життя.
О, паркові зони люблю з дитинства, майже все дитинство і юність пройшли біля густого, листяного парку. Тож однієї погожої днини, я неодмінно там побуваю.
Думаю, що не лише те, ти вправлявся з ПК зі школи, технічні спеціальності такі, як програмування вимагають знання мов, англійської а пріорі, до тогож хлопці, що слухають важку музику полюбляють хакінг і программінг.:)

Reply

silme_ea July 19 2013, 17:40:31 UTC
Так, життя великого міста має тенденцію паплюжити невинність маленьких містечок, забираючи із собою весь цвіт населення, лишаючи тільки алконавтів і молодих матусь мимоволі у літніх алеях на лавочках.
Аноніме, звідки така обізнаність із моїми навичками роботи з ПК у школі, знання англійської і слухання важкої музики?
Хех, я також жив біля великого і красивого парку. Ми випадково не з одного міста? :)

Reply

spy - eyes anonymous July 19 2013, 20:09:00 UTC
Et tu, Brute? :)
Ну звісно алканавтів визтачає крізь і великі міста не виключення і молоді мамусі, ще вчора, що були дівчатами з такими милими посмішками, як, припустимо, на портретах з твоїх фото і люди яким не випало шукати Батьківщину десь у іншому місці, всі вони ця країна, вони залишилися тут, за розвагами їдуть у місто, за спокоєм у містечко. Декотрі з мені знайомих людей відзивалися про Київ, як про такий, що "давить на голову". :)
До речі ринок землі (майбутній) в Україні, розцінюють, як найперспективніший у Європі, наші "товстосуми", це визначили і "пиляють" під себе закони, хоча де факто "дерибан" вже відбувся.
Дивно, то чи не ти сам про це розповідаєш? :)
В тебе є друг мотоцикліст, побачив на фото?

Reply

Re: spy - eyes silme_ea July 19 2013, 20:45:54 UTC
Et ego, Anonymuse! :)
А хіба тобі Київ не давить на голову? Так, тут цікаво, проте занадто багато таких приїжджих, які в гостях, а не вдома, тому й не люблять місто, яке потроху перетворюється на звалище хмарочосів, бутиків й дорогих авто. Києву дуже бракує тієї душевності, яка є, наприклад, у Львові.
Розповідаю Аноніме я багато, проте чомусь саме ти робиш далекоглядні висновки :)
Так, в мене є друг мотоцикліст, щоправда він ще не отримав права, то ж поки що неповноцінний :)

Reply

anonymous July 19 2013, 21:44:33 UTC
Ні, я звір бетонних джунглів, вся моя натура пульсує у ритмі урбана, хоча спека дошкуляє і хочеться у край одноповерхових будиночків і затишних вишневих садочків :)
Київ ніколи не стане таким, як Львів, прикро, але гроші гвалтують красу столиці, як каже один мій друг "Донбасятіна окупує". Крізь є злидарі і шахраї, але більша частина звичайні люди.
Про далекоглядність ти перебільшуєш, інтуіція - можливо.
То от чому він на мотоциклі без шолому. Неповноцінні це ті, що плюють сємками і джуглять півас, "заїдаючи" дешевою "курятиною" аля "Столічні", чи "Bond". А тут я хлопця підтримую, хороше захоплення.

Reply

silme_ea July 20 2013, 09:31:44 UTC
Начебто цей тиждень не був дуже спекотний, проте якщо ти їздиш додому/на роботу автобусом/електричкою то із-за скупчення людей душно.
Так, звичайні люди, яких та сама «донбасятина» примусила їхати шукати роботу до столиці, хаотично підвищуючи попит на житло.
Бо в шоломі не дуже гарно фотографуватись, та й проїхатись у круїзному темпі вулицею туди-назад - це все ж не їхати дорогами загального користування поміж потоків автівок.

Reply


Leave a comment

Up