(no subject)

Jun 09, 2010 21:09


І знову репост

10 червня о 18.30 відбудеться акція «Ні поліцейській державі». Учасники акції пішою ходою пройдуть від м. Лук’янівська до Шевченківського райвідділу міліції (вул. Герцена, 9), де було вбито студента Ігоря Індила. В рамках акції відбудеться сидячий протест. Учасники зображуватимуть на асфальті  контури людей, які стали жертвами міліцейського свавілля.
…Майже три тижні минуло після загибелі Ігоря. Громадськість дала правоохоронцям тиждень для покарання винних (нагадаємо, що перша акція проти міліцейського свавілля відбулась 1 червня). Тиждень минув, винних не покарано, а МВС продовжує заявляти: «Сам тричі впав».

Міліція вперто продовжує застосовувати до людей репресивні методи, які вже сьогодні перетворюють її на «ескадрони смерті». Про це свідчать події в Харкові, Кіровограді. Те, що відбувається зараз в країні - це початок насадження поліцейського режиму.

Для того, щоб нас цілком обеззброїти, влада хоче відібрати у нас право на мирні зібрання та свободу вираження думок. У Верховній Раді 17 червня відбудеться голосування одіозного законопроекту № 2450 про мирні заходи, який обмежує можливості громадян впливати на неправомірні дії влади.

Збір учасників: 18.30

Додаткова інформація для ЗМІ за телефоном 063 696 66 61 (Анастасія)

Previous post Next post
Up