Давно я нічого не готував і не їв на сторінках цього бложика. Навіть сєльодку не чистив. Пора використати його за призначенням і, за давньою традицією, акурат перед обідом засвітіть хавку, шо готував на вихідних. Благо погода помогла - ніспослала дощ.
Тому сидів дома і готував.
А приготувати вирішив курку по-східному а-ля ukraine і борщ. Просто борщ. Український.
Традиційно, не буде рецептів. Тільки фото процесу і якісь коментарі, які зараз, голодному мені даються важкувато.
На фото присутні: курка, уже без кісткок, спеції - багато, мед, тертий корін імбиру, соєвий соус, оцет, соус чілі, мої руки, пакєт, квасоля, борщ. І фольга.
Власне курка і спеції. Сам мішав спеції, руками, які буде видно нижче.
Оці руки трясуть пакет, де це все ретельно змішується. А схоже, наче голову чиюсь тримаю. Бачите там ніс розплющений? І губи?
ШИКУЙСЬ! І це не від слова «шик».
Це прапорщік загону
Перший бій з температурою і повернення на базу. Таких боїв було 4. З різних боків.
Перші опіки.
Ліки для швидко запечених. Ше не змішані.
Змащую опіки.
Не пройшло і 15 хвилин…
Можна понадкусювати!
А це квасоля і борщ. Борщ як борщ - процес фотографувати нема сенсу, а квасоля просто красіва.
Забув сметани ляпнути. Сьогодні не забуду.