Їсти чи жерти? Яка різниця.

Jun 29, 2011 12:41

Давно я нічого не готував і не їв на сторінках цього бложика. Навіть сєльодку не чистив. Пора використати його за призначенням і, за давньою традицією, акурат перед обідом засвітіть хавку, шо готував на вихідних. Благо погода помогла - ніспослала дощ.
Тому сидів дома і готував.

А приготувати вирішив курку по-східному а-ля ukraine і борщ. Просто борщ. Український.

Традиційно, не буде рецептів. Тільки фото процесу і якісь коментарі, які зараз, голодному мені даються важкувато.


На фото присутні: курка, уже без кісткок, спеції - багато, мед, тертий корін імбиру, соєвий соус, оцет, соус чілі, мої руки, пакєт, квасоля, борщ. І фольга.

Власне курка і спеції. Сам мішав спеції, руками, які буде видно нижче.




Оці руки трясуть пакет, де це все ретельно змішується. А схоже, наче голову чиюсь тримаю. Бачите там ніс розплющений? І губи?


ШИКУЙСЬ! І це не від слова «шик».


Це прапорщік загону


Перший бій з температурою і повернення на базу. Таких боїв було 4. З різних боків.


Перші опіки.


Ліки для швидко запечених. Ше не змішані.


Змащую опіки.


Не пройшло і 15 хвилин…


Можна понадкусювати!


А це квасоля і борщ. Борщ як борщ - процес фотографувати нема сенсу, а квасоля просто красіва.


Забув сметани ляпнути. Сьогодні не забуду.

сам про своє, кулінарниє ізвращєнія, смачнооооОГО, алюстрації жизні, життя, кухня

Previous post Next post
Up