На вихідних іграли в грузинську кухню. З хінкалі вирішили не вимахуватися. Це довго і вимагає певної майстерності, а їсти хотілося дуже і дуже.
Тому Катка вибрала легкий рецепт закуски з баклажанів і горіхової пасти та зелені (без фото).
А я вирішив покалдувать з м'ясом, трьома видами зелені, цибулею перцем і, ясєн пєстік, грузинськими приправами.
Вийшли отакі от симпатичні рулєтікі. Готовий варіант на тарілці не покажу, бо обідня пора і вас трохи шкода.
Та й для того шоб сфоткати, їх треба оформіть. А це я буду робити десь о 4 дня. Поки їсти не хочу.
Скажу, шо вийшло з грузинським смаком і настроєм під грузинське вино.
Нече знову в Тіфлісі погуляли.
1. Нарубана зелень, цибуля, перець, часник
2. Трохи масла в каструльку
2. Мнєско з начинкою
4. Викладаємо...
5. Засипаємо...
6. Жеремо...
Фото на мобло. Хто нє спряталса - я не голодний.