Їстівне Сакартвело.

Oct 25, 2010 13:48

На вихідних іграли в грузинську кухню. З хінкалі вирішили не вимахуватися. Це довго і вимагає певної майстерності, а їсти хотілося дуже і дуже.
Тому Катка вибрала легкий рецепт закуски з баклажанів і горіхової пасти та зелені (без фото).

А я вирішив покалдувать з м'ясом, трьома видами зелені, цибулею перцем і, ясєн пєстік, грузинськими приправами.
Вийшли отакі от симпатичні рулєтікі. Готовий варіант на тарілці не покажу, бо обідня пора і вас трохи шкода.
Та й для того шоб сфоткати, їх треба оформіть. А це я буду робити десь о 4 дня. Поки їсти не хочу.

Скажу, шо вийшло з грузинським смаком і настроєм під грузинське вино.
Нече знову в Тіфлісі погуляли.


1. Нарубана зелень, цибуля, перець, часник


2. Трохи масла в каструльку


2. Мнєско з начинкою


4. Викладаємо...


5. Засипаємо...


6. Жеремо...

Фото на мобло. Хто нє спряталса - я не голодний.

кулінарниє ізвращєнія, смачнооооОГО, кухня

Previous post Next post
Up