Podfic-anbefaling: Under berget

Jun 30, 2012 16:21

Nyeste bidrag til Scandinavian Podfics (AO3) er "Under berget" - et kunsteventyr av Luzula, innlest av tinypinkmouse. Formatet er MP3 (16.6 MB), ratingen Gen, PG, og historien 18:13 minutter lang.

Siden jeg synes historien er så god, vil jeg gjerne få lov å anbefale den her. Både den originale tekst-versjonen og podfic-en (lydboka) er vel verd å sjekke ut. luzula har godt grep på eventyruniverset og en elegant fortellerstil, tinypinkmouse's finlandssvensk kler historien perfekt og løfter opplevelsen til et nytt nivå. "Under berget" kunne faktisk godt vært første kapittel i en episk fantasyserie, men den står fint alene. Miljøet gir mening og perspektiv og personene virker troverdige. Det er mye som hender mellom linjene, så spander gjerne litt ro og konsentrasjon. En annen fin ting er at slutten kan tolkes på flere vis og selv har jeg minst to teorier om hva som skjer videre. Gi den en sjanse, medfans, jeg tror ikke dere vil angre på det. Og takk skal dere ha, Luzula og Tinypinkmouse, for en minneverdig historie!
---
Hvis det er noen flere her som ønsker seg en invitasjon til AO3, så har jeg fått et par til, så bare si i fra. Pågangen på AO3 er stor for tida, så det hender det er litt lagging i forbindelse med det, men staben forsikrer at de jobber med problemet og at de har løsningen klar; de trenger bare litt tid til å implementere den på ryddig vis. Fordelen med økningen i medlemsmassen er selvfølgelig mange nye forfattere, historier og ikke minst: lesere. :)

fiksjon, audio

Previous post Next post
Up