«ЗУПИНИМО АТОМНІ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ, ЗАПАЛИМО КАГАНЦІ, ЇЖУ ГОТУВАТИМЕМО НА БАГАТТЯХ, © Павло Бондаренко

Mar 01, 2017 21:26

... АБИ НЕ ТОРГУВАТИ З ВОРОГОМ?»

Востаннє на цю тему і фсьо.

Вам не цікаво, чому Сімьон з Вованом не блокують постачання з Росії до України аміаку? Аміакопровід з Тольятті до Одеського припортового заводу проходить буквально в 10 кілометрах від того місця, де хлопці Сімьона сидять на рейках. Торгувати з ворогом хіба можна?

Чому Сімьон не лягає на рейки перед пасажирськими потягами, які ідуть з Москви на Кишинев, Ковель, Варшаву, Одесу, Прагу, Київ тощо? Хіба можна торгувати з ворогом?

Сімьон з Вовою - народні депутати, невже вони не знають, що практично усі ТВЕЛи для наших АЕС ми купуємо у росіян? Чому не вимагають зупинити нафіг атомні електростанції, запалити каганці, їжу готувати на багаттях, але не торгувати з ворогом?

І да, для любителів Гришина та Поросюка поясню: альтернативи російським ТВЕЛам немає, ТВЕЛи з США на реактори радянського зразка ВВЕР-1000 не зовсім, скажемо так, підходять. З 2005 року американські ТВЕЛи тестуються на Південній АЕС і досі є величезні сумніви, що їх використання безпечне. У 2012 році через них ледь не сталася масштабна аварія.

А ще Україна щороку виплачує в районі 120 мільйонів доларів Москві за те, що вона приймає на захоронення віпрацьоване ядерне паливо з наших АЕС. Хіба можна торгувати з ворогом? Давайте не платити Путіну, а закопувати відходи де-небудь під Києвом? Або у Тернополі. Може, Садовий прийме на смітники Львова?

І це - лише верхівка айсбергу. Ми скоротили торгівлю з Росією до мінімуму. Але оті 7,5%, кляті 7,5% - залишаються. Не тому що Порошенко поганий - тому що іншого виходу немає. Це - так званий критичний імпорт, це комплектуючі, хімія - як от аміак. Ви не повірите, але ми беремо в Росії навіть електроенергію, бо так побудовано колись єдину енергосистему.

Це все - не через поганого Гройсмана. Був би (не дай Бог) Семен Семенченко президентом - він теж був би поганий. Бо неможливо перекрити, наприклад, залізничне сполучення з Росією, в т.ч. і пасажирське. Бо тоді Росія перекриє транзит наших товарів до Казахстану, Туркменістану, Азербайджану тощо.

Тупі фанати «ліваруцінерів» не знають, що в СРСР спеціально так будувалася економіка, аби шини для вантажівок, що вироблялися в Кутаїсі, лили у Дніпропетровську, а колінвали для білоруських тракторів точилися в Луганську. Розповісти із скількох підприемств по всьому СРСР надходили комплектуючі для луганських тепловозів?

Гадаєте, комуністи робили так, щоб запчастини часто за 3-4 тисячі кілометрів возили, всупереч законам економіки? Ні, шановні, «единый народнохозяйственнй комплекс» будували таким чином, аби зв`язати республіки-сестри економічними ниточками міцніше за сталеві ланцюги.

Знаєте за що свого часу КГБ убило першого секретаря компартії Білорусії Петра Машерова? Лише за те, що він якось поступово спромігся побудувати в себе у республіці 2 замкнених лише на БССР виробництва: МАЗів та тракторів МТЗ. Лише два.

Його миттєво звинуватили у націоналістичних перегибах, а скоро машина Машерова на шляху з Москви до Мінська зіткнулася з навантаженим картоплею самоскидом. Нічого не нагадує?

Це лише у Гришина, Поросюка та тих, хто за 6 тисяч гривень на місяць сидять на рельсах все просто. І у любителів «зради» все просто, як радянські три копійки.

Було все просто і у пана Філатова. Він теж про «зраду» кричав. Поки мером Дніпра не став. І притих.

Подумайте, панове «зрадомани»: якщо обвалиться «імперія» Ахметова; якщо стануть заводи Тарути, Коломойського, Пінчука, Боголюбова, Мартинова - що ви їстимете? Де ви гроші братимете? З яких доходів держава вам зарплати та пенсії платитиме? Вам дуже подобаються заклики Тимошенки, Парасюка, Семенценка, Коханівського та іже з ними боротися з олігархами?

Тільки ви не враховуєте, що у Тимошенки є дещо під матрасом. Та і не буде Вана боротися - Вана лише говорить те, що вам подобається. Так само, як і Гришин, і Парасюк, і Ляшко, і Гриценко, і Садовий. Це називається популізмом. Або іншими словами - навішуванням на вуха «лекторату» довгих спагетті із твердих сортів пшениці.

Ви пригадуєте, як струсонула фінансову систему країни приватизація «Приватбанку»? А тоді ж нічого страшного не трапилося: лише на добу платежі призупинилися. Ви уявляєте собі що станеться, коли через брак електроенергії, коксу, вугілля зупиняться ММК, ЗАЛК, ДМЗ, «Азовсталь», НТЗ? Якщо «впаде» енергосистема? А разом з цим і фінансова система? Ви знаєте що таке ланцюгова реакція? Вона починається із зовсім невеличкого спалаху.

Нічортяки ви, судячи з усього, не уявляєте…

http://facebook-ua.info/2017/02/28/pavlo-bondarenko-zupinimo-atomni-elektrostanci%D1%97-zapalimo-kaganci-%D1%97zhu-gotuvatimemo-na-bagattyax-abi-ne-torguvati-z-vorogom/



политика, рашка, мнение, экономика, пятая колонна, инфовойны, руцкимирЪ, Украина, война

Previous post Next post
Up