Ранньоосінній борщ

Sep 11, 2012 16:56

Я повернулася, ага :)
Одразу скажу, що я не завжди варю саме так. Буває, що варю традиційно (бухнув все в каструлю і варимо). Взимку в мене борщ інший (там ще додаються чорнослив і сушені гриби), в ньому немає помідорів і перцю.
Єдине, що характерне для усіх моїх борщів - там обов’язково є буряк і немає м’яса. Бульйон чисто овочевий.
там всьо просто )

Тип: перші страви, Складник: буряк, Рецепт: мій, кулінарне

Leave a comment

skysnail September 11 2012, 14:49:13 UTC
Хороший рецепт, і гарно проіллюстровано, зразу ж захотілось борщу:)
З моїм браком часу, борщ у нас - святкова страва.

Reply

rysika September 11 2012, 16:15:27 UTC
Дякую :)
Для мене борщ подвиг :)) Бо стільки всього нарізати треба :)))
Я волію, щось більш економне по часу :)

Reply

galka__ September 11 2012, 19:43:34 UTC
а мала механізація у вигляді тертки Бьорнер?

Reply

rysika September 11 2012, 19:57:11 UTC
свекруха тьорку не віддала :))

Reply

galka__ September 11 2012, 20:09:23 UTC
вона ж не остання на світі ;)
як на мене, дуже життя прикрашає

Reply

rysika September 12 2012, 12:29:45 UTC
мейбі, але це ще один прилад, який треба купити і мати де тримати :))

Reply

galka__ September 12 2012, 14:56:04 UTC
це ж не комбайн! я її вертикально прихиляю до стіни на робочій поверхні, у мене б там усе одно нічого не було (можу сфотографувати). незадіяні вставки й тримач - у шухляді. можна купити підставку, тоді усе це разом десь на столі стоятиме. вертикально, місця небагато треба. піддон не купувала, він мені зайвий.

Reply

rysika September 12 2012, 15:17:43 UTC
у мене все складно, бо немає робочої поверхні :)

Reply

galka__ September 12 2012, 16:49:23 UTC
от же ж викрутилася )))

Reply


Leave a comment

Up