Я повернулася, ага :)
Одразу скажу, що я не завжди варю саме так. Буває, що варю традиційно (бухнув все в каструлю і варимо). Взимку в мене борщ інший (там ще додаються чорнослив і сушені гриби), в ньому немає помідорів і перцю.
Єдине, що характерне для усіх моїх борщів - там обов’язково є буряк і немає м’яса. Бульйон чисто овочевий.
(
там всьо просто )
Спасибо, интересно! И диетично:)
Reply
У нас вдома (Львів) всі овочі варилися в каструльці, просто час закладки різний :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
ну хіба іноді засмажу цибульку, але оскільки борщі зазвичай на мясному бульйоні, то й не засмажую, і так піде.
а з овочевим бульйоном іноді для себе, півнайменшого банячка варю. і це подвиг, бо зазвичай всі мої зупи виходять на значно більший обєм від того, в якому варю
:(
Reply
Leave a comment