Шось смачне і швидке на вечерю, поки Стефця спить.

Mar 19, 2010 23:22

Цей рецепт я знайшла випадково в мережі минулого літа. Шукала щось, де можна було б заюзати шпинат і вівсянку.
Кельтській чабанський пиріг (назва явно плід уяви якогось журналіста) )

Складник: вівсянка, Складник: шпинат, кулінарне

Leave a comment

Comments 6

(The comment has been removed)

rysika March 19 2010, 21:51:15 UTC
нєєє
це просто єдиний пиріг, який наша мікрохвильовка пропікає нормально :)

Reply


valcury March 20 2010, 12:39:47 UTC
ти зі свіжим шпинатом робила?
бо в мене морожений, якраз не кругляшками пресованими, а типу листками, але ненаю, чи піде сюди морожений.

ranja - прекрасна, ага...
а я наразі скумбрію запікаю за оцим рецептом
http://lubany-b.livejournal.com/92570.html

Reply

rysika March 20 2010, 17:41:44 UTC
зі свіжим, ага.
морожений піде,але його теж варто ошпарити і дати стекти.

Reply

rysika March 20 2010, 17:48:20 UTC
стосовно скумбрії- у мене схожий є http://rysika.livejournal.com/163647.html. Бо цибуля і вершки, ІМХО, при такій ароматній жирній рибі зайві.

Reply

valcury March 20 2010, 18:30:46 UTC
цибуля була миттєво зїдена мужом, ггг... я навіть не наю, зайва вона там була ич нє...
а вершки нині пішли у випічку, того рибку молоком залила замість вершків.

тра буде твій спробувати, я про розмарин і скумбрію теж думала, має гарно гармоніювати

Reply


Leave a comment

Up