Nov 25, 2009 20:28
Тип: салат, Складник: буряк, Складник: фейхоа, кулінарне
Leave a comment
(The comment has been removed)
Reply
Comments 9
(The comment has been removed)
Reply
куплю фейхоа і пробую.
*пішла замотувати буряк в фольгу для запікання*
оффтоп - а шо ти робиш з нутом?
я от замочила, завтра планую суп-пюре варити, поки що нічого цікавого не знайшла.
Reply
хумус: http://rysika.livejournal.com/223805.html (але до нього тхіну треба, або кунжуту мати вдома хоча б грам 200)
суп типу шурпи - з реберцями, простий картопляний і нухат в ньому.
За рецептами з нуту добре заглядати до Олени-Фіалки:
http://elena-fialka.livejournal.com/tag/%D0%BD%D1%83%D1%82
Reply
:)
у Олени-фіалки прекрасні рецепти, цікава ідея риби з нутом.
і фалафель в неї є, ти його (її?) хочеш приготувати?
http://elena-fialka.livejournal.com/79705.html
а ще фалафель кілька хвили у стрічці свіжій якраз бачила, це якийсь знак, ггг
http://romashovaa.livejournal.com/43359.html
Reply
цей рецепт якийсь дивний - там борошно (в оригіналі мало б бути нутове, а не пшеничне) і булгур :)
А салат дуже смачний. І головне, що дуже ненапряжний у приготуванні. Треба зготувати - в мене все є :)
Reply
Leave a comment