Leave a comment

Comments 9

(The comment has been removed)

rysika November 25 2009, 18:36:51 UTC
нє, то троха з іншої опери, але варення з фейхоа - ням :))

Reply


valcury November 6 2011, 19:24:27 UTC
фейхоа і буряк - несподівано, але цікаво.
куплю фейхоа і пробую.
*пішла замотувати буряк в фольгу для запікання*

оффтоп - а шо ти робиш з нутом?
я от замочила, завтра планую суп-пюре варити, поки що нічого цікавого не знайшла.

Reply

rysika November 6 2011, 19:29:41 UTC
салат: http://rysika.livejournal.com/226558.html
хумус: http://rysika.livejournal.com/223805.html (але до нього тхіну треба, або кунжуту мати вдома хоча б грам 200)
суп типу шурпи - з реберцями, простий картопляний і нухат в ньому.
За рецептами з нуту добре заглядати до Олени-Фіалки:
http://elena-fialka.livejournal.com/tag/%D0%BD%D1%83%D1%82

Reply

valcury November 6 2011, 20:19:05 UTC
Дякую, салат найперший найбільше зацікавив, бо як тіко осінь надворі, мене на буряк тягне
:)

у Олени-фіалки прекрасні рецепти, цікава ідея риби з нутом.

і фалафель в неї є, ти його (її?) хочеш приготувати?
http://elena-fialka.livejournal.com/79705.html

а ще фалафель кілька хвили у стрічці свіжій якраз бачила, це якийсь знак, ггг
http://romashovaa.livejournal.com/43359.html

Reply

rysika November 6 2011, 20:39:58 UTC
ага, я на рибу заглядалася :)))
цей рецепт якийсь дивний - там борошно (в оригіналі мало б бути нутове, а не пшеничне) і булгур :)
А салат дуже смачний. І головне, що дуже ненапряжний у приготуванні. Треба зготувати - в мене все є :)

Reply


Leave a comment

Up