1. Forduló - 8. nap: Hősök és antihősök

Jan 16, 2012 19:00

Cím: Hősök és antihősök

Csapat: Hollóhát - Crack/Parody

Kulcs: Sorsszerű kötelék

Kulcs-szereplő: Padma Patil

Korhatár: 14

Párosítás: Harry Potter/Draco Malfoy

Figyelmeztetések: Trágár beszéd, erotikus tartalom, hülye humor

Leírás: Nincs jó rossz nélkül, és hősökre sincs szükségünk szupergonosztevők nélkül. De ez alkalommal ezt a szerepleosztást nem ( Read more... )

hollóhát, 1. Forduló, sorsszerű kötelék

Leave a comment

Comments 10

luxor016 January 16 2012, 20:26:57 UTC
ház/csapatkulcs:10
kulcs:8
karakterek: 10
történet:10
egyéni vélemény:10

"Draco tekintete nyílt volt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság, a másikból az őszinte rosszindulat sugárzott." Szeretem a humorod. Várom a folytatást, köszönöm, hogy olvashattam.

Reply


lilcsyke January 17 2012, 12:52:19 UTC
Szia :) Ide is eljutottam. Be kell valljam, a vicces történetek közül ez fogott meg engem a legjobban. Komikus helyzetek, szóhasználat, könnyedség, szép történetvezetés, a karakterek is a szituációnak és a hangulatnak megfelelően alkalmazkodtak a sztoriban... Kész vagyok, megöltél :D A néhol fárasztó, néhol könnyfakasztó humor nagyon jól áll neked, kellene még ilyen történeteket alkotnod :D Nem is tudom, melyik részt emelhetném ki, amin a leginkább behaltam. Talán azt, amikor Harry és Ron a gyémántgyűrűt keresik, ami végül mégse ment le a vécén... vagy ez: "Draco tekintete nyílt volt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság, a másikból az őszinte rosszindulat sugárzott." xD Hát ezen még most is szakadok x"D Jaaaj, de nem is, hanem ez: "Asszony, vegyél már magadon egy kis komolyságot!" Hát, én komolyan azt hittem, Ronnak itt lesz vége, csodálkoztam is, hogy nem írtad ki a figyelmeztetésekhez, hogy szereplő halála. Mindazonáltal azt kiírhattad volna, hogy "olvasó halála", mert ha Ront nem is, engem többszörösen meggyilkoltál ( ... )

Reply


rewerien January 17 2012, 19:51:35 UTC
Kedves Író ( ... )

Reply


iek1990 January 19 2012, 06:18:18 UTC
Kedves Író!

Nem is tudom, hol kezdjem. A paródia csapatával kapcsolatban másra vártam. Sajnálom, de nem tetszett annyira. Persze, humor volt benne, de ennyi.

Ház/Csapatkulcs: 6 pont. A kulcsszereplő csak kétszer szerepelt benne, említés szinten. Néhol elmosolyodtam, de nem igazán tudtam nevetni rajta.

Kulcs: 5. Egy jelmezbálban? Hát, nem tudom, minden esetre érdekes ötlet. Sajnos nem igazán ismerem ezt a szuperhősös dolgot, így nem tudom értékelni a helyzet nagyságát. Sajnálom.

Karakterek: 8. Harry megmentési kényszere és Draco mardekárossága húzza fel a pontokat. Hermione egy nyafogó liba lett, ami ehhez a történethez illik, de teljesen elvesztette önmagát.

Történet: 7. Olvastatta magát, de nem volt az a nagy történet, amire azt mondom, hogy hú. Nagyon nem fogott meg.

Egyéni vélemény: 5. Sajnálom, de egyáltalán nem tetszett. Kíváncsi vagyok a folytatásra, és arra, hogy Draco miket eszelt ki Harrynek. Túl gyorsan lett vége, de sose könnyű kihívásra írni.

A második körre sok sikert!
Athe

Reply


kyraper January 19 2012, 09:44:06 UTC
Kedves Író ( ... )

Reply


Leave a comment

Up