1. Forduló - 8. nap: Hősök és antihősök

Jan 16, 2012 19:00

Cím: Hősök és antihősök

Csapat: Hollóhát - Crack/Parody

Kulcs: Sorsszerű kötelék

Kulcs-szereplő: Padma Patil

Korhatár: 14

Párosítás: Harry Potter/Draco Malfoy

Figyelmeztetések: Trágár beszéd, erotikus tartalom, hülye humor

Leírás: Nincs jó rossz nélkül, és hősökre sincs szükségünk szupergonosztevők nélkül. De ez alkalommal ezt a szerepleosztást nem ( Read more... )

hollóhát, 1. Forduló, sorsszerű kötelék

Leave a comment

kyraper January 19 2012, 09:44:06 UTC
Kedves Író! :)

Az estét a kihívés Harry/Cedric történetével zártam, és mivel túlságosan is tetszett, megijedtem magamtól :P, így ma reggel egyből a Te Drarrydre vetettem rá magam. Örömmel tudatom - leginkább magammal :)-, hogy továbbra is a Drarry a kedvencem! Na, de beszéljünk a történetedről.

Az alapszituáció meglehetősen klisés, Harry és Draco együtt vannak, ezt mindenki előtt titkolják, de Harry ezt megelégeli és ultimátumot ad Dracónak: vagy felvállalja, hogy vele jár, vagy ennyi volt. Sok Drarrynek ez az alapja, csakhogy a mód, ahogy ezt megírtad, egyedivé teszi, csöppet sem volt unalmas, nem húztam szám vagy sóhajtottam fel, hogy „ Na, már megint egy ilyen alaphelyzetből indulunk!” Egy pillanatra sem lankadt a figyelmem az első bekezdés után, sőt! Nagyon izgultam és aggódtam picit, hogy nehogy valami úton-módon végül a Drarryből ne adj Merlin, mondjuk Snarry legyen. Azt a párost nem szeretem.

A Hermionés részen baromi jól szórakoztam. :) Mio a kedvenc női karakterem a HP-ban, most mégis jól esett ilyen hisztisként látni, aki nincs maximálisan a topon. A Ron és körülötte lévő eljegyzési hercehurcán továbbra is fergetegesen szórakoztam, egyszerűen csúcs vagy! Tetszik a humorod, ahogy az írói stílusod is.

„Draco tekintete nyílt volt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság, a másikból az őszinte rosszindulat sugárzott. Harry nagyot nyelt.” Na itt totál kész voltam a röhögéstől. :P Hangosan vinnyogtam, nagy szerencsém, hogy a délelőttöt egyedül töltöm itthon.

Végig nagyon jól szórakoztam, az egyetlen bibi talán csak az a számomra, hogy a kulcs-szereplőd nem kapott elég szerepet, de ez már tényleg csak amolyan kukacoskodás. Tudom, hogy sokan nem fognak velem egyetérteni, de nem tehetek róla, én imádtam ezt a történetet az első szavától az utolsóig, így képtelen vagyok, de nem is akarok kevesebb pontokat adni. Mind Draco, mind Harry tökéletesen illeszkedett a történetbe, Harrynek sikerült kicsit megvillantanod a mardekáros énjét is, amiért külön nagy ölelést küldök. Szeretem a vicces történeteket, és Neked nagyon sikerült megnevettetned, ezért is nagyon hálás vagyok. Nem tudlak elégé megdicsérni, de hidd el, ez a történet a kedvenceim között van ezen a kihíváson ;)

Köszönöm, hogy olvashattam, gratulálok ehhez az írásodhoz! További sok sikert és magas pontokat a kihíváson!

Szia, Kyra
Kritika Klubtag ( Megtalálsz minket a Merengő fórumán ;) )

ház/csapatkulcs: 9
kulcs: 10
karakterek: 10
történet: 10
egyéni vélemény: 10

Reply


Leave a comment

Up