Yhdeksän yks yks

Sep 11, 2007 14:15

Päivän sekalaiset ( Read more... )

personal, 9/11

Leave a comment

Comments 9

kissankello September 11 2007, 11:43:18 UTC
Olin muuten silloinkin kotona flunssassa. Katselin telkkaria, kun kesken ohjelman alkoi pyöriä uutisraita ruudun yläkulmassa ja kohta erikoislähetys joka kanavalla. Mulle jäi lähtemättömästi mieleen ne ihmiset, jotka hyppäsivät ikkunoista mielummin kuin jäivät loukkoon torneihin. Ajattelin myös, että nyt maailma taisi muuttua kertaheitolla entistä ikävämmäksi paikaksi.

Reply


arye_sarin September 11 2007, 12:09:14 UTC
Missä olit 11. syyskuuta 2001?

Toki muistan. Lagen oli armeijassa ja mä surffailin Babek Nabelissa. Katselin kommentteja ja luulin että ihmiset keskustelivat jostain sf-leffasta. Mutta sitten hoksasin että ei, tämä on totta. Avasin telkkarin ja Suomen kanavilta ei vielä tullut mitään aiheesta, mutta onneksi valikoimassa oli BBC World.
Alkoi pelottaa ihan pirusti ja soitin kaverille ja hän tuli käymään ja katsoimme yhdessä uutisia ja panikoimme ja odotimme maailmanloppua. Kärjistetysti sanottuna.
Soitin myös Lagenille Säkylään ja muistelen että hän sanoi jotain valmiustason nostosta. Kuulosti ihan leffalta. Sekin.

Kiitos arye_sarinille Behnfordsin tilauksen toimituksestaNo prob. Ilo oli puolellani, kun pakettikin oli sen kokoinen että mahtui hyvin rattaiden alaosaan. Sainpas ihailla kaikkea kivaa mitä muut olivat tilanneet. Itse haluan seuraavalla kerralla ehdottomasti sitä cider vinegaria. Uusi tilaus siis lähdössä joskus myöhemmin ellei joku tuttu käy Hesassa ja suostu kuskaamaan kamaa ( ... )

Reply

pikku_gen September 11 2007, 13:55:12 UTC
...juu, ne missä on mörön ja korvavaikun ja paahtoleivän makuisia... XD

Reply


linblad September 11 2007, 12:51:58 UTC
Kotona esikoisen kanssa. Katsoin televisiota ja näin toisen tornin roamhduksen suorana. Esikoisen vauvakirjaan on kirjoitettu asiasta pieni pätkä, tuoreen äidin huolenilmaus siitä, millaiseen maailmaan poika oikein on sattunut syntymään. Meillä oli vielä modeemi, mutta lorem seurasi ulkomaisia lähetyksiä ja soittelimme toisillemme.

Reply


topeju September 11 2007, 12:58:25 UTC
San Francisco, nukkumassa. teroyks:n lähettämä tekstiviesti ("Miltä siellä lähempänä toimintaa vaikuttaa?" tjsp) herätti, kummeksuimme sitä hetken (Sacramentossa edellisenä päivänä tapahtunut ammuskelu tuskin ylittänyt uutiskynnystä Suomessa), ja menimme takaisin nukkumaan. Parin tunnin päästä telkkarin avaamisen yhteydessä tajusi mistä oli kyse, ehdimme juuri nähdä tornien luhistuvan (muistaakseni). Kaupungilla oli aika autiota tuona päivänä, Transamerica pyramidin ympärillä oli vartijoita.

Reply


yavannie77 September 11 2007, 15:19:08 UTC
Olin kotona, olin muistaakseni tullut aikaisin joltain luennolta takaisin. Telkkari taisi mennä päälle ihan sattumalta ja yhtäkkiä huomasin istuvani olohuoneen lattialla katsomassa toisen tornin romahdusta suorassa lähetyksessä.

Laitoin viestiä isälle ja taidettiinpa kommunikoida loremin kanssakin. Oli epätodellinen olo, kun seurasin tuntitolkulla BBC Worldin lähetystä.

Reply


Leave a comment

Up