Yhdeksän yks yks

Sep 11, 2007 14:15

Päivän sekalaiset:

* Missä olit 11. syyskuuta 2001? Muistatko vielä? Tämä on varmaan meidän sukupolvellemme samanlainen juttu kuin Kennedyn murha aikanaan vanhemmillemme. (Itse olin lähdössä töistä ja vilkaisin netistä IS:n viimeiset otsikot ja ajattelin silloin, että kaikkea sitä... Vasta kun kotona siivoillessa ja vierailulle tulevaa äitiä odotellessa auki olevan tv:n uutislähetys jatkui ja jatkui, alkoi tapahtuman laajuus valjeta. Mä oon vähän hidas... :P )

* Hammashuolto toimii, vaihteeksi. Päivän hammaslääkäriajalla paikattu kaksi pientä reikää ja saatu kaksi uutta aikaa. Kymmenen pistettä Kirkkotien hammaslääkärille, joka on mukava, asiallinen ja lempeäotteinen. :)

* Iiris sai suun kautta otettavan rotavirusrokotteen. Luulisi, että kansanterveydellisesti näinkin merkittävän sairauden kuin rotaripulin rokote tulisi kansallisen rokotusohjelmaan mukaan. Rokotteen hinta on tyrmäävät 77 euroa annos ja sitä tarvitaan siis kaksi annosta... Kela ei korvaa penniäkään.

* Kiitos arye-sarinille Behnfordsin tilauksen toimituksesta. Lapsellisia kun olemme, lajittelimme heti koko purkillisen tilaamiani Jelly Belly -rakeita laadun mukaan varmistaaksemme, että niitä sortteja tosiaan oli 40 erilaista. Olihan niitä. Ja jokaista piti maistaa eilen illalla. Tuli paha olo... Mut hyviä ne on, ja tosiaan maistuvat kaikki erilaiselta. Siinä jää Jokamaunrakeet kakkoseksi.

personal, 9/11

Previous post Next post
Up