Leave a comment

rbrechko December 29 2011, 14:09:34 UTC
Власне, в самому записі я чітко написав: "Події, що супроводжували створення і зовсім коротку діяльність добровільної дивізії СС "Галичина", настільки неоднозначні в оцінках, що не дуже хочеться занурюватись в подробиці, аби не спровокувати чергові обливання брудом прихильників різних точок зору."

Ніякої фотомайстерності тут нема і бути не може, є просто зображення місця для уявлення як воно виглядає. Як правило, в мене всі фото в репортажах не мають ніякої художньої цінності, і виступають лише ілюстраціями для показу як виглядає певний об"єкт. Тому якби під цим записом було якесь вихваляння якості фото, то я сприйняв би це як лицемірство. :)
Навіщо був цей запис? А навіщо взагалі записи в цьому жж? Може не треба нічого сюди писати (до речі, вже не раз задумувався над тим чи потрібно взагалі вести цей жж)?
А наразі я просто показую різноманітні об"єкти, які можна зустріти на наших теренах, і які цікаві мені, а також можуть бути цікавими ще комусь. Чи може робити як в радянські часи: те що угодно показувати, а щось, що комусь заважає, ігнорувати? Чомусь запис про військовий цвинтар часів Першої світової війни не викликав практично ніякої реакції, на відміну від цього.
Щодо підзамочних записів, то таких в цьому жж нема, і не бачу змісту їх робити.
Покажи мені хоч один запис на політичну тематику в цьому жж? ;)
Критикувати чи ні фото кожен вирішує сам. Я прихильно ставлюсь до констуктивної критики, навіть якщо з чимось не згоден. До речі, а що змусило тебе припинити критикувати мої фото? :)

Reply

zamkovyi December 29 2011, 15:01:56 UTC
"Навіщо був цей запис? А навіщо взагалі записи в цьому жж? Може не треба нічого сюди писати?" на ці питання зможеш дати відповіді лише ти сам :)
"Покажи мені хоч один запис на політичну тематику в цьому жж? ;)" - маю на увазі, що наступний звіт про кладовище ОУН-УПА, або пам'ятник невідомому солдату я не коментуватиму. :)
"До речі, а що змусило тебе припинити критикувати мої фото? :)" - після діалогу про сині тіні я відчув, що ти самодостатній фотограф, а я занадто прискіпливий до твоїх робіт. :)

Reply

rbrechko December 29 2011, 15:12:52 UTC
Що коментувати, а що пропускати особисте право кожного, на яке я не можу і не хочу впливати. Так що роби як вважаєш за потрібне.
Щодо того фото, то мені здалось, що ми дійшли до спільної думки, що недолік є, і навіть вияснили як його виправити. Не думав, що в тебе залишився якийсь негатив від тої розмови...

Reply

zamkovyi December 29 2011, 21:59:55 UTC
ок, буду й далі слідкувати за технічним рівнем фотографій, які ти викладаєш окремо. :)

Reply


Leave a comment

Up