травнева Ворохта

May 25, 2014 17:18



я щиро сподіваюся, що цього літа ситуація у нашій країні сприятиме відпусткам. тому вирішила поділитися враженнями про Ворохту, куди ми їздили на травневі і яка може стати дуже класною локацією для української відпустки з кількох причин:
-це Карпати ^_^
-можна на день зганяти на Говерлу чи на озеро Несамовите
-недалеко цікаві Верховина, Криворівня, Яремче, водоспад Гук, у Микуличині і Татарові для фанатів пива є приватні пивоварні
-можна взяти на прокат велосипед і влаштувати собі активну відпустку, або принаймні один її день)
-у самій Ворохті є класні віадуки, підйомник і трамплін (а на санках там народ, схоже, катається круглий рік)) ну і по місцевих горбах теж можна полазити



крім того, є традиційні квадроцикли, коні, та й загалом мені Ворохта набагато більше сподобалася за Яремче - компактніша, тихіша, камерніша, менше машин і туристів. словом, ми туди ще обов'язково повернемося, бо на роверах так і не покаталися - довго спали, а їх вже в 9 ранку всі розгрібають на цілий день), і до другого віадуку не ходили. але все одно я дуже задоволена поїздкою.

окремо хочу розповісти про хату, де ми жили. "Хатки на пеньках" - це справді дуже круте місце. перше, що я зацінила, вони розташовані трохи на горі, хвилин 10 треба підніматися стежкою вгору, зате який потім краєвид з балкону! крім того, там одразу за гостьовими будиночками починається ліс, є озерце з рибками, піч на вулиці для шашлику, моя улюблена велика гойдалка, сауна, ну і на халяву - комунікабельний кіт, який любить спати на колінах, беззаперечний гвоздь програми, фотка кота є в інстраграмі для зацікавлених)) я повністю розслабилася і відпочила, тому майже всю їжу ми замовляли у господині - дуже смачно, особливо бануш і чанахи, виходило десь 30-35 грн з людини. два рази їли у місцевих кафешках - "Могул" і "Оксамит", в цілому непогано, в другій дорожче, але й смачніше. правда, після того я зробила висновок, що замовляти у господині однозначно вигідніше і головне - набагато смачніше)

ну і просто багато фоток звідти)


по дорозі до нашої хати


вже підходимо)


туман над горами - такий вид за 5 хв. ходи від хати вгору


я йду до віадука


річка і віадук. річка, до речі, порівняно чиста!


залізниця і гори


то ми ходили в ліс після дощу. ліс, якшошо, одразу за хатою починається)


я)


ну і панорамка, куди ж без неї) отакий от віадук, дуже фотогенічний)

враження, фоти, ми, я, подорожі

Previous post Next post
Up