Літня книга

Jul 14, 2013 23:23

я люблю квіткові мотиви у вишивці. а ще я страшенно люблю дрібну вишивку. бо виглядає вона якось живіше, справжніше і так здається, шо вишивати швидше. хоч насправді нічого подібного. вишивала я цю картинку з книги Christiane Dahlbeck "Kreuzstichmotive" місяців два, в перерві між іншими хендмейдами і нестатком часу. зате результатом я дуже задоволена і тепер маю блокнот для гербарію - штуку, як може здатися, зовсім непотрібну і непрактичну, але яке задоволення мені приносить збирати маленькі (це обов'язково, ніяких "коней" у гербарії)) рослинки і створювати з них композицію! це як малювати і не боятися, що нічого не вийде - бо вийде обов'язково)


а на назву мене надихнула Туве Янсон своєю "Літньою книгою", про яку я писала. бо й моя книга теж літня - на осінь доведеться шось нове заводити, але я вже запримітила нову схему з дубовими листками ^_^


отаке воно зблизька) розмір хрестика - міліметр на міліметр, а сам блокнот А5 формату.



а ще перший маленький гербарій і перші невмілі спроби взятися за акварель після кількарічної перерви)



ну і шоб два рази не вставати: вишивала десь паралельно з квітами отаку пташку. сподобалась вона мені кольорами. і хоч бачила ту вишивку оформлену з папером зовсім інших кольорів, але так мені припали до душі пташечки, шо не змогла встояти) тепер маю скриньку для нечисленних моїх муліне.

своїмируками, вишивка, фоти

Previous post Next post
Up