Мусорська держава. Остання фаза.

Oct 17, 2012 13:42

  Вчора мого друга викликали в УБОЗ. За те, що він являється одним з адмінів групи "Ми - Патріоти України" вконтакті , де гостро критикують і висміюють якюнєвічя, партію гандонів, а також різного роду комуністичних шизиків і ярузкех поцреотів. В групі більше 160 тисяч учасників і, мабуть, ще стільки ж переглядає. А це непоганий рупор громацької думки. Виявляється неугодні групи в соц. мережах тепер попадають під категорію "організована злочинність". Якісь високопоставлені хуї, які приїжджали разом з  Захарченком відкривати нову мусарку на Сихові, видно дали вказівку місцевим ментам розібратися з інтернетом. Очевидно, в світлі прийдешніх виборів.
   Розмовляли "по душам". Натякали. Казали нашо йому то все треба? Шо підрив державного устрою - це кримінал. Подумай про батьків і т.д. Все по совку. В 2012-му році ми знов повернулись в часи чекістів, цензури і розмов по душам зі слідаком. Такого за 21 рік ще не було. Беруться вже за останню, вільну від цензури територію, яка ще залишилась - інтернет. І мова йде не про відомих опозиційних блогерів типу Білозерської чи Різниченка, якого, до речі, теж намагаються закрити, а про якісь групи вконтакті. Залякати,.. щоб  звичайна людина тричі подумала чи варто писати щось погане про яника і чи не приїдуть за нею за це. Це вже все,..це вже буде галіма Білорусія з її йобаним лукашизмом, тільки замість Лукашенка донецька братва. 
   Остання мізерна надія на ці вибори догорає в моєму серці. Або банда Україну, або Україна банду. Я незнаю. Але знаю інше. Життя дається людині лише один раз, і я не хочу прожити його як безмовний раб в мусорській державі.

acab, Україна, позорище

Previous post Next post
Up