Ряжені казакі знову беруть за щоку в Києві.

Oct 15, 2012 08:20

   Вирішив я почитати кукурікання поцреотів Світого Гуся щодо вчорашнього 30-титисячного маршу УПА в Києві. Люблю ,знаєте, переглянути їх висери після якихось маштабних акцій націоналістів. Вони піднімають мені настрій. Знімають стрес. Заходжу я, значить, на один з прорузких жж в очікуванні свіжих перлів. Ну все, начеб то, як завжди. Світая рузь, дідиваєвалє, доколє,... фотки якихось бомжуватих алкашів з іконами Сталіна і Миколи 2-го (при чому в руках однієї і тієї ж людини) і т.д. Але один пост порадував мене особливо.








    Виявляється ряжені з "вєрного казачєства" проводили на день Покрови свою акцію біля пам'ятника Хмельницькому. Зібралось близько 30-ти душевно хворих з фурашками, медалями , аксельбантами і лампасами. Скоріше за все більшість приїжджі зі східних областей і Криму. Взагалі посони ростуть. Вже перейшли рубіж 15-ти чоловік. Раіся поднімається с колєн. Як пише сам автор, націоналісти, яких було, як мінімум, на 10 чоловік менше стрибають на це убоге зборище і віджимають  прапор  чи то  РФ чи то рузкого блока. Але відважні рузке воєни не розгубились і відстояли честь русі матушкі. Покликали мусарів. За ТСОРЯ, за ВОТКУ, за ПАТРІАРХА !!! 
nbsp;  Я  під столом просто). Вже би хоч написав шо біндер було в 2 рази більше. А як це все виставляється)). Перемога всього православія)). Казакі сілой вєрнулі флаг,... наказалі жидобендер  бєздуховних,...позвалі мєнтов. Ой бля, ну шо з убогих взяти?). Тепер чекаєм  рузкій фарш на початку листопада, коли ця промосковська алкашня  буде ховатися за поїхавшими на релігійному грунті  бабками з хоругвами і іконами в руках.   

день Покрови, українофобія, Київ, рузке, позорище

Previous post Next post
Up