Mmm, vissmalkākie, viskraukšķīgākie.
Gatavoju pēc šīs receptes:
https://lapatissiere.livejournal.com/4592.html Sastāvdaļas:
250 gr miltu
200 gr istabas temperatūras sviests
100 gr cukura, vislabāk pūdercukura
2 olu dzeltenumi vai 1 ola
Sāls šķipsna
Vaniļa
Gatavošana
Samaisa sviestu ar cukuru, vaniļas cukuru, sāli. Labāk ar rokām nevis mikseri.
Pēc tam pievieno un iemaisa olas.
Izsijā miltus uz galda, uztaisa iedobīti, tajā liek mīklu un no malām ber virsū un iemīca. 3-4x iemīca mīklu itkā gribētu ierīvēt galdā.
Liek dzesēties ledusskapī vai saldētavā ātrai cepšanai.
Viss. Rullē uz miltiem, spiež formiņas, cep gaiši brūnus.