Жируючі мерці (2)

Oct 09, 2015 13:58


Прямий репортаж з  ВР в останню робочу п"ятницю депутанів

(Обережно, обсценний сурж! 18+ )

Пустими й заброшеними корідорами Верховной Ради одіноко слоняється мєрзость запустєнія, роздивляючись все навколо.
Мєрзость:
Піздєц.
І це я тут ше не ходила.
А погляді, до чого довели…
Гімна в цих стінах столько наробили,
Шо всю страну по шию завалило і заграніцу ( Read more... )

сатира, Украина, политика, политическая помойка, друзья, памфлет

Leave a comment

emiliozk October 9 2015, 13:25:12 UTC
Дійсно гидота яка. Є ж гарні парламенти у РФ та Північній Кореї. Всі там на місцях, одностайно голосують. Треба й нам таке, аби пролеарські маси були задоволені. Вони зазвичай, таким задоволені Радісні вірші складають...

Reply

poyeliku October 9 2015, 14:19:04 UTC
А навіщо ж нам рівнятися по поганому виду, що не має стиду? То може ж власну гидоту чистити за допомогою громадянського суспільства та сатири - Майдан дієвість дуже добре довів.
А казати халва, ну то як хочте, може воно вам солодко й стане. Для мене проговорена та названа мерзотність вже не так страшна, як та,що по кутках для нової капості зачаїлася. 25-го вже не ховаючись полізе назовні вигрітими владою ригами.

Reply

emiliozk October 9 2015, 15:49:22 UTC
Ця ВР обрана суспільством на вільних виборах. Її якість віддзеркалює якість супільства. Тому вони там ніякі не мерці. Це живе життя таке, й вони - такі. Й кращіх не буде, якщо зберігуться вільні вибори. Але, як на мене, нехай ВР й буде такою як є, бо надто сильний у супільстві голос револціонерів, які вміють лише перетворювати країни у Північні Кореї. А у статтопікуі я відчуваю заклик саме до цього.

Reply

poyeliku October 9 2015, 19:14:59 UTC
Там заклик не привести в Раду старе риго- вино в нових міхах, чи то партіях на кшалт Солідарності та зовсім нових з яскравими лейблами.
Про що там домоляються Саша Боровик з Підрахуєм напередодні виборів? Хто Зна...може про Вітрину?

Reply

emiliozk October 9 2015, 21:26:04 UTC
Старе риго-вино обирають старі риго-виборці, які не куди не зникли. Може, трохи поменшало. Так само Ківалов користується підтримкою значої частини населення у Одесі. Нічого тут не поробиш. Не позбавляти ж третину населення виборчих прав. Єдиний розумний шлях-це залучати цих впливових та авторитетних серед своїх виборців людей до справи на користь Україні.

Reply

poyeliku October 9 2015, 22:02:47 UTC
Ну так і залучають цих прохвесіоналів до влади діючі провладні сили, хто ж ще! Реванш п"ятої колони роїссі спрацює вже без похибок.Тільки розчищати те буде майже неможливо - вони дуже швидко вчаться, а ресурси країни ще швидше тають ( ... )

Reply

poyeliku October 9 2015, 22:14:28 UTC
Автор один и тот же, текст об одном, но серьёзней ( ... )

Reply

poyeliku October 9 2015, 22:14:43 UTC
И можно только гадать, хватит ли скажем, у Порошенка, совести отказаться от полноты власти и, разобравшись с влиятельными олигархами, провести необходимые реформы в очищенной от говна стране. А если и хватит, то не решит ли окружение, что "царя" необходимо убрать, пока не поздно, и оседлать систему, которую он так заботливо создавал? А если он проиграет, то изменят ли победившие олигархи своим привычкам и позволят ли кому-либо наступать на их монополии, создавать привлекательные рабочие места, вынуждая их повышать рабскую зарплату до вменяемой и разменивать сверхприбыль на прибыль?..
В таком количестве вероятностей слишком ничтожен шанс того, что всё будет хорошо.
И картинки становятся всё мрачнее... Смайлик «frown»
А значит, и автору пора успокоиться и заняться своим делом, не будоража почтенную публику своими больными фантазиями. И не мешать созерцать победное шествие Хуйла в жопу, которое, почему-то, у многих как-то ассоциируется с "Витриной" и тем, что у нас всё обязательно будет хорошо."
(с).

Reply

emiliozk October 9 2015, 23:17:22 UTC
Я щось не бачив, щоб цю владу хтось на ТБ хвалив, чесно кажучи. Це ваша фантазія. Взагалі цю владу в унісон лають кремлівська пропаганда та вітчизняні борці за світле майбутнє. Майже вже не відрізняються.

Поняття типу "п*ята колона", "реванш" -це з більшовицького арсеналу. Якщо бачити у третині співгромадян п*яту колонну, то, звісно, можна засумувати.А ви спробуйте на них дивитися, як на людей, які вам нічого не винні й мають право бути такими, які вони є, й у вас дозволу на це не питати. А на владу спробуйте дивитися, як на інструмент знаходження прийнятного компоромісу між вами й ними, а не як на інструмент побудови світлого майбутнього за вашими ідеалами. Бо альтернатива такому погляду - це справжня громадянська війна: хто кого знищить. А ви не справляєте враження людини, яка цього може прагнути.

Reply

poyeliku October 9 2015, 23:50:06 UTC
Ну за такою логікою вседозволеності і миру-миру все буде Донбас і в нас ( ... )

Reply

emiliozk October 10 2015, 00:26:49 UTC
Так, а що ви пропонуєте, якщо не "міру-мір"? Звести всю вату концтабори, позбавити виборчіх прав? Ну тоді вам варто припускати можливість, що вони з вами зроблять те саме. А якщо- ні, то це вже "міру-мір", невідворотньо. А відтак, вони будуть вибирати тих, хто вам не подобається. Й треба, думати як з цим жити, а не займатися всепропальством через те, що якісь нездійснені світлі утопії такі не здійснилися ( ... )

Reply

poyeliku October 10 2015, 01:30:15 UTC
Ну якщо існуючі закони і Конституція це утопія, то додавати тут нема чого. Далі від Путіна ще більше буде забаганок під ваш сценарій для посадженого на висвободжений трон саме революційними пролетарями та різночинцями намісника російського царя. . Дуже компромісного, так. Ще починаючи від спільного батька всіх олігархів Кучми цей був завжди задіяний на різних компромісах при будь якій владі, не обходячи між тим і революцій. Також зі своїми компромісами на майбутніх сильних в державі ставки робиві. Як і на нього Фірташ ( ... )

Reply

emiliozk October 10 2015, 07:14:58 UTC
Утопією є не закони, а уявлення, що, за існуючої структури суспільства, третину якого складає вата, може бути парламент, сформований з ваших однодумців. На Майдані, як оцінювали, по всій країні брало участь десь 2 млн людей. Ця оцінка мені здається надто оптимістичною, але навіть за нею, це меньше ніж 10% від всіх виборців. Тому парламент- не такий як Майдан. І ніяка влада не здатна зробити аби лише 10% були представлені у парламенті у іншій спосіб ніж діяти за більшовицькими рецептами. Відтак, звинувачення влади у поганому складі парламенту й, відповідно, самої влади звучать, як заклик до застосування більшовицьких рецептів.

Reply

poyeliku October 10 2015, 11:29:31 UTC
Ну тоді ментальний розкол без десепаритизації приведе до чогось гіршого аніж зовнішьої окупаціїї - до розпаду країни і дійсно через громадянську війну . Звіряти себе по Заходу нам ще, ой, як зарано!Суспільство не готове влити в себе ту навалу зі зброєю, що вже рзповзлася в різні куточки іі вони не будуть чекати поки визріють закони ані про амністію для себе,ані по захисту країни від них ( ... )

Reply


Leave a comment

Up