Жируючі мерці (2)

Oct 09, 2015 13:58


Прямий репортаж з  ВР в останню робочу п"ятницю депутанів

(Обережно, обсценний сурж! 18+ )

Пустими й заброшеними корідорами Верховной Ради одіноко слоняється мєрзость запустєнія, роздивляючись все навколо.
Мєрзость:
Піздєц.
І це я тут ше не ходила.
А погляді, до чого довели…
Гімна в цих стінах столько наробили,
Шо всю страну по шию завалило і заграніцу ( Read more... )

сатира, Украина, политика, политическая помойка, друзья, памфлет

Leave a comment

poyeliku October 9 2015, 23:50:06 UTC
Ну за такою логікою вседозволеності і миру-миру все буде Донбас і в нас.
До цього все і йде вельможною брехнею(дипломатію я відокремлюю від брехні ) .А не бачать ті лицедії жодної зі сторін, окрім власних кишень. Та ми бачимо розкриті їхні грошові потоки, на війні в т.ч. Божа роса!
Лишилось тільки дочекатись Овоча, або його спритних посіпак до нових Бендерів та Фунтів. Тих, можливо, краще почують, як було колись, та пригорнутись буде з ким знов до Росіїї якимось новим договором. Тут і статистика не дуже обнадійлива для тих, хто волів би бути поруч з Західом. В якого теж терплячка уривається на лицедійство та імітацію реформ під видані в борг нашим дітям та онукам немалі гроші дивитись.
Такі як я добре розуміють, як помилки так і якнайдовший картбланш владі тільки по самому факту війни, тому активний протест міг би бути лише в крайньому впаадку, до того можемо тільки збурюватись, під"їдаючи більше себе, чим когось, хто Овоча зухвалістю перевершив вже. А от ті, інші, кого ви маєте на увазі, легко перейдуть від "почуйте нас" до бунту, розвалюючи саму державність. З полишеними Кримом та Донбасом(коли ще можна було б хоч намагатись зупиняти вторгнення) не порівняти - багато зброї на руках
Дай Боже, до того не дожити мені. Але ж нащадки без країни, то велике лихо...І з ним не змиритися тим, кому саме тут доживати і помирати випало.

Reply

emiliozk October 10 2015, 00:26:49 UTC
Так, а що ви пропонуєте, якщо не "міру-мір"? Звести всю вату концтабори, позбавити виборчіх прав? Ну тоді вам варто припускати можливість, що вони з вами зроблять те саме. А якщо- ні, то це вже "міру-мір", невідворотньо. А відтак, вони будуть вибирати тих, хто вам не подобається. Й треба, думати як з цим жити, а не займатися всепропальством через те, що якісь нездійснені світлі утопії такі не здійснилися.

Мені Порох не здається схожим на Овоча. Просто у носіїв пролетарської ідеології бізнесмен (Порох) та гангстер (Овоч) не відрізняються. Це основа пролетарської ідеології й ототожнення бізнесмена з гангстером- ознака носіїв цієї ідеології. А Остап Бендер- приваблива особистість. Ви перша людина, в моєму житті яка негативно ставиться до цього героя.

У нас, загалом, з вами, мабуть, різні уявлення про Захід. На Заході все побудовано саме на культурі компромісу. Парламент знаходить компрміс між різними верствами суспільства, представленими там. Це у азійських сатрапіях влада кожного разу тягне народ за волоси у якесь чергове світле майбутнє. Щодо грошових потоків, то люди, які вміють керувати ними, на Заході найбільш успішні. Вони, а не революційні пролетарії.

Reply

poyeliku October 10 2015, 01:30:15 UTC
Ну якщо існуючі закони і Конституція це утопія, то додавати тут нема чого. Далі від Путіна ще більше буде забаганок під ваш сценарій для посадженого на висвободжений трон саме революційними пролетарями та різночинцями намісника російського царя. . Дуже компромісного, так. Ще починаючи від спільного батька всіх олігархів Кучми цей був завжди задіяний на різних компромісах при будь якій владі, не обходячи між тим і революцій. Також зі своїми компромісами на майбутніх сильних в державі ставки робиві. Як і на нього Фірташ.
То ж чекаємо гінців з ДиРи, для розширених компромісних зв"язків і для нас. Вони вже на зльоті..
"Живешь в Донецке, блатуешь на районе, бухаешь. 2010 год, Янык становится президентом, старших пацанов начинают подтягивать на Киев и назначать на должности. Все кто более-менее при памяти уже в столице. Звонит старый кореш, чалились на малолетке вместе, теперь бывший смотрящий по бараку, в Киеве возглавляет гос.предприятие -"Братан, мне зам толковый нужен, тема денежная, подтягуйся"
Занимаешь денег на билет до Киева и в трениках "абибас" и кожаной куртке тянешь ногу к братве в Киев. Приехал, поселили, трудоустроили. Через пару тройку месяцев ты уже одет в "Zilli", еще через пару уже на "крузаке" едешь по Киеву с отрытыми окнами и слушаешь на всю "Бутырку". Еще через полгодика покупаешь дом метров 700-800 и считаешь себя киевлянином.
Жизнь удалась! Янукович твой кумир, вешаешь его портрет в кабинете.
2014 год. Ебанный майдан ломает все твои планы по покупке яхты и торгового центра. Видя что дело дрянь, съебуешься в Донецк, бухаешь. Вместе с кентами проплачиваешь дебилов и они захватывают администрации и рай.отделы. Знакомишься с ФСБшниками, они назначают тебя старшим и ты начинаешь грабить всех кто не успел съебаться с Донбасса. Отжатые тачки негде ставить, золото с разбоев в кульках валяется по всему дому. Числишься командиром ополченцев, пытаешь и расстреливаешь пленных. Насилуешь всех более мене симпатичных баб. Пару раз показали по российским каналам.
Путин твой кумир, вешаешь его портрет в кабинете.
2015 год. Смотришь заседание "нормандской четверки". Узнав об амнистии и особом статусе бухаешь три дня. Баллотируешься в горсовет Донецка, ФСБшники гарантировали тебе победу на выборах.
Порошенко твой кумир, вешаешь его портрет в кабинете рядом с портретами Януковича и Путина. Ждешь когда опять подтянут на Киев..."

Reply

emiliozk October 10 2015, 07:14:58 UTC
Утопією є не закони, а уявлення, що, за існуючої структури суспільства, третину якого складає вата, може бути парламент, сформований з ваших однодумців. На Майдані, як оцінювали, по всій країні брало участь десь 2 млн людей. Ця оцінка мені здається надто оптимістичною, але навіть за нею, це меньше ніж 10% від всіх виборців. Тому парламент- не такий як Майдан. І ніяка влада не здатна зробити аби лише 10% були представлені у парламенті у іншій спосіб ніж діяти за більшовицькими рецептами. Відтак, звинувачення влади у поганому складі парламенту й, відповідно, самої влади звучать, як заклик до застосування більшовицьких рецептів.

Reply

poyeliku October 10 2015, 11:29:31 UTC
Ну тоді ментальний розкол без десепаритизації приведе до чогось гіршого аніж зовнішьої окупаціїї - до розпаду країни і дійсно через громадянську війну . Звіряти себе по Заходу нам ще, ой, як зарано!Суспільство не готове влити в себе ту навалу зі зброєю, що вже рзповзлася в різні куточки іі вони не будуть чекати поки визріють закони ані про амністію для себе,ані по захисту країни від них.

А взагалі то, дихотомія "зрада" - "перемога" є нав`язанною суспільству простою, але дієвою технологією(якщо відстежити, то й вона прийшла саме з Раші).
Зрада - це нечесний, підступний вчинок, обман задля досягнення корисних прихованих цілей. Зрада - це кримінальний злочин.
Перемога - це важливий позитивний результат цілеспрямованих зусиль чи боротьби.

Тому для себе не бачу більш необхідності в подібних дискусіях взагалі - все очевидно, якщо проживаєш в місцях, що можуть завдячуючи недолугості такої влади миттєво перетворитись в антиукраїнські. Особливо поблизу поребрика, де настрої людей як від погоди змінюються

Ви може й тішитесь собі тим що робиться на наших очах, а я не сприйму доки жива для себе цю навалу. А не дай Боже під владним батогом до цього нам звикнути, то "бізнесмени" від влади допоможуть пролетарям нищівним геноцидом від самих себе здихатись. Сподіваюсь все ж , що ми не забудемо, що ми не роїсся і до внутрішнього рабства,що нав"язується тими ж методами не призвичаїмось.
Дякую за вашу думку, тепер буду знати, що свідки покращення та еволюційного розвитку країни десь років за 200 зовсім поруч. :)

Reply


Leave a comment

Up