М'ясний рулет із в'яленими сливами, часником і лемурійською сіллю

Dec 23, 2020 19:45



Багато господинь вже замислюються над тим, чим же смачним порадувати рідних в новорічні свята. Пропоную побалувати їх м’ясним рулетом запеченим у духовці із в'яленими сливами, часником і лемурійською сіллю. На мій погляд, це блюдо дійсно стане смачною прикрасою новорічного столу.

Наріж цибулю півкільцями.

Розклавши м’ясо на широкій дошці, розріж його вздовж волокон. Тільки не дорізала до кінця, інакше вийде два шматки, а не один. Товщина м’яса не повинна перевищувати 1 сантиметр. Відбийте аби шматок став однакової товщини. Посолити й поперчити, додайте спецій на свій смак.

Рівномірно по всій поверхні м’яса викладіть сливи. Не забудь залишити з одного краю вільними приблизно 2 сантиметри.

Акуратно загорни рулет, намагаючись, щоб начинка залишилася всередині.
Туго перев’яжи рулет кулінарною ниткою, або сколіть дерев'яними шпажками.

Виклади в сковороду цибулю і помісти зверху м’ясний рулет (швом вниз). Вкутай сковорідку фольгою і постав її в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати рулет протягом двох годин.
Щоб скоринка рулету вийшла рум’яної, в кінці запікання зніми фольгу і готуй страву ще 20 хвилин.

image Click to view

сливы, мясное блюдо, мясо

Previous post Next post
Up