Як перемогти ІДІЛ?

May 26, 2017 15:45

Праві часто вважають, що ісламізацію Європи можна зупинити заборонами: заборонити носити хіджаб, заборонити ходити на пляж в буркіні, заборонити поширення Корану. Ліберали ж вірять, що мусульман можна «інтегрувати» у мультикультурне суспільство.
Один із принципів націоналізму свідчить: у світі завжди існувала та існує конкуренція між націями. Сильні творять дійсність, а слабкі етноси давно зникли у небутті історії.
Європейці почали програвати не тоді, коли їхніх містах з’явилися мусульманські райони. І навіть не тоді, коли до Європи сунулися потоки мігрантів.
Європейці почали програвати тоді, коли їх костьоли і церкви стали напівпорожніми. Коли чоловіки стали слабкими і безвідповідальними. Коли жінки між роботою і дітьми почали обирати кар’єру. Коли любов підмінили сексом і закоханістю. Коли європейці почали жити для себе, захопившись у власному гедонізмі.
З 2001 року США воює з Аль-Каїдою, однак Аль-Каїда досі існує. Більше того, із неї народився ІДІЛ - вже не просто терористична організація, а реальна держава з територією, поліцією і податковою.
У 2014 році ІДІЛ оголосив себе Халіфатом, чим фактично оголосив війну світовому порядку. З того часу потужні держави, серед яких США і Росія вже кілька років воюють проти бойовиків-ісламістів. Однак очевидно, що система міжнародної безпеки зазнала краху. Політична карта світу давно не відповідає реальності і кількість протиріч лише накопичується. Скоро деякі держави просто зникнуть з карти. А в тому, що Халіфат буде існувати (в цій, чи іншій формі) у мене сумнівів немає.
Можна мати надзвукові винищувачі і особливо точні бомбардувальники. Але поки одні хочуть збудувати відкритий і толерантний світ, інші хочуть померти на шляху Аллаха. Відкритість і толерантність тільки допомагає їм в цьому.
Що сучасний світ може запропонувати бойовикам замість райських гурій? Безвіз? Комфорт? Нову модель IPhone? Тисячі мусульман Європи це мають, але відмовляються від нього на користь джихаду. Вони кидають все та їдуть жити та воювати за Ісламську державу.
Зупинити їх біля своїх домівок зможуть лише ті, хто пам’ятають, що Царство Небесне здобувається силою.
Ходіть зі своїми дітьми до церкви, інакше ваші внуки творитимуть намаз!
Для pokrov.world
Previous post Next post
Up