(no subject)

Aug 24, 2007 02:08


A BEGGAR CAME UP TO ME TODAY WHILE I WAS IN THE MIDDLE OF A VERY FUCKING NICE ACTUALLY SANDWICH AND STARTED SHOWING ME A SCAR ON HIS LEG FROM A "STAB WOUND". OKAY LISTEN. I AM SYMPATHETIC TO THE HOMELESS. THERE BUT FOR THE GRACE OF GOD AND ALL THAT. IF I HAVE CHANGE ON HAND I WILL OFTEN GIVE IT TO THEM. IF THEY ASK FOR A ROLL-UP I RARELY REFUSE. I BUY THE BIG ISSUE REGULARLY. BUT IF A GUY COMES UP TO ME AND STARTS SHOWING ME HIS LEG VAGINA WHILE I AM EATING I WILL NOT BE HAPPY. KAY? KAY.

ALSO THIS WAS THE SAME GUY WHO CAME UP TO ME YESTERDAY, AND HE WAS RECYCLING HIS SPIEL ABOUT HAVING BEEN ON THE STREETS FOR THREE DAYS AND HIS PREGNANT GIRLFRIEND THREW HIM OUT OR SOMETHING, IDK. LISTEN, I GET THAT YOU NEED A SOB STORY, WHATEVER, IT DOESN'T BOTHER ME, BUT AT LEAST KEEP IT CONSISTENT. I DON'T MIND YOU LYING TO ME, IT'S A NECESSITY FOR YOU, BUT DON'T MAKE IT SO FUCKING OBVIOUS. FOUR DAYS FFS, YOU'D HAVE BEEN ON THE STREETS FOR FOUR DAYS IN THIS ALTERNATE UNIVERSE YOU ARE WEAVING.

LEG VAGINA: DO NOT WANT.
Anyway. I love 
anthropologist - look at the awesome: gorilla teefs and why we aren't exceptionally ugly (speak for yourself).

Okay, finally: I am SO BEHIND on my writing. I'm sorry (I know, I know, as if you care, but I want to apologise anyway). Things keep popping up. I'll do it as soon as I possibly can.

ETA: I'm keeping out of the hating from now on. All of the hating. It saddens me. Also I made a tiny little faux pas back there, and even though nothing came of it (because I'm really not important enough), I am slightly embarrassed.

writing, moaning, capslock, paleoanthropology, stressed

Previous post Next post
Up