А мій бідончик жене самогончик...

Dec 03, 2017 18:44

Здійснилося! Причому не вперше, а вже втретє, просто не хотів хвалитися одразу, вирішив, що треба принаймні тричі переконатися, що все в порядку. Отже, 24 жовтня цього року я нарешті здійснив давній задум, і в кооперації з перевіреним товаришем перейшов у статус виробників міцного алкоголю, у вульгарному трактуванні - самогонщиків.


Read more... )

ОНИ наступают!, самогон-вино-пиво

Leave a comment

Comments 68

euthanasepam December 3 2017, 17:10:40 UTC
Беззастережно згоден. Існування такої статті - це ганебне та брутальне порушення природніх прав та свобод людини. І це також є наруга над здоров’ям та почуттям прекрасного громадян України, що вимушені вживати магазинні продукти неналежної якості та бридкого смаку.

Reply

pan_baklazhan December 3 2017, 18:24:02 UTC
Надто багато зацікавлених в тому, щоб не розвивалося ані домашнє винокуріння, ані виробництво дистилятів на промисловому рівні. Тому й впендюрюють нам розчин спирту-ректифікату як "давній український напій"

Reply


nikolauskass December 3 2017, 17:36:25 UTC
ганебна стаття. як і багато інших.

Reply

pan_baklazhan December 3 2017, 17:49:12 UTC
Допоки до суспільства не прорвуться лібертаріянські ідеї (не плутати з "ліберальними"), добра не буде. Будуть боротися з казино і проституцією, штрафувати за самогон, забороняти зброю етц.

До речі, в секретному будинку, про який йдеться, ти був.

Reply

nikolauskass December 3 2017, 18:19:08 UTC
ремонт доробився?
зара викладу своє дещо.

Reply

pan_baklazhan December 3 2017, 18:22:29 UTC
В домі тому?
Він у вічному процесі, але став значно крутішим.
Будеш в нашому місті, знов туди підемо - будеш дивуватися і наш продукт скуштуєш.

Reply


chervona_khmera December 3 2017, 18:14:31 UTC
За тою статтею пів України можна посадити.

Reply

pan_baklazhan December 3 2017, 18:21:38 UTC
хіба оштрафувати. Наразі, допоки ГанниГопко не взяли владу.

Reply


ars333 December 3 2017, 20:26:06 UTC

Круто! А как на вкус?
Приятелю вчера подарили аппарат размером с тромбон, и мы его тут же опробовали. Получилось неизвестно что, я в рот взять не рискнул из-за дикого духмана ацетона или дихлорэтана. Знаю, что нормальный продукт получается только после множества проб и ошибок.

Reply

euthanasepam December 3 2017, 20:44:58 UTC
Ваш приятель точно самогон гнав?

Reply

ars333 December 3 2017, 20:47:28 UTC
Я понимаю намек, но в теории там сначала идет ацетон. Потом, при повышении температуры спирт.

Reply

euthanasepam December 3 2017, 20:54:33 UTC
Отже треба будувати ректифікаційну колону. Маленьку.

Reply



Leave a comment

Up