Здійснилося! Причому не вперше, а вже втретє, просто не хотів хвалитися одразу, вирішив, що треба принаймні тричі переконатися, що все в порядку. Отже, 24 жовтня цього року я нарешті здійснив давній задум, і в кооперації з перевіреним товаришем перейшов у статус виробників міцного алкоголю, у вульгарному трактуванні - самогонщиків.
(
Read more... )
Круто! А как на вкус?
Приятелю вчера подарили аппарат размером с тромбон, и мы его тут же опробовали. Получилось неизвестно что, я в рот взять не рискнул из-за дикого духмана ацетона или дихлорэтана. Знаю, что нормальный продукт получается только после множества проб и ошибок.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Те, що лляють в магазинний продукт, часом так смердить, що аж страх бере. І вода з крану. То смердить все по-різному, але все смердить.
А те, що має назву спирт етиловий ректифікований абсолютований, кажуть, дає специфічний, мало не солодкуватий смак і не має характерного смороду казьонки. А ще добра вода має бути.
Ну але то таке. Теорія без практики.
Reply
Reply
От на третій раз, коли гнали самі, напій вийшов мутнуватим. Причин не зрозуміли, в гуглі надається великий список можливих проблем, але поки не розібралися. Зате я вдома профільтрував спеціальним фільтрувальним папіром (подвійним), і все чудово очистилося до прозорості. Вчора якраз товариш святкував в вузькому колі день народження, ми влаштували на трьох презентацію. Він ще й понастоював на різних ягодах. Але моя позиція, що це необов"язково, і хороший продукт можна пити й сам по собі. Ну, то таке, якраз що справа смаку. Але примітно, що мадяри настоянками з палинки не балуються, продають по видах сировини, і в них їх десятки видів, включно з палинкою з шовковиці, кизилу тощо. Ну в них і дорогі вони доста...
Reply
Leave a comment