Leave a comment

Comments 6

kashanya January 14 2016, 07:15:57 UTC
Чипсы с беконом давно не новинка.

Reply

p_i_f January 14 2016, 08:16:51 UTC
Только эти не "с", а "из".

Reply

kashanya January 14 2016, 08:39:16 UTC
О-о ))

Reply


biboroda January 14 2016, 08:22:47 UTC
без реклами ну ні як, хто ж знає що там хто виробив. А вчора попала мені партія корзинок для начинки їх чимось смачним, які виробник не перевірив, а більше того думаю хотів заробити і вмкористав у технології якусь стару олію. Ми з дружиною вже не будемо їх покупцями - скормив їх своїй собаці. Так що треба бути дуже уважним як у просуванні товару так і його підтримці увесь час від виробництва до продажу, до зворотнього звязку з покупцями.

Reply


oles_ya January 14 2016, 09:28:20 UTC
жареные хрустящие шкварки из свиной шкуры в Бразилии - отличная (и обычная) закусь к пиву - как у нас - вобла.

Reply


anonymous January 14 2016, 13:16:11 UTC
Бекон (ака сало)- это пропуск в цивилизацию.
Все любят бекон.

Reply


Leave a comment

Up