Коротко!

Apr 02, 2013 12:00

Оригинал взят у oksana107 в Коротко!
Застенчивой воришке Плагиаторше Варяг-2007 и ее шабесгою, который притащил в УРБу отчет Вісті з України выношу благодарность с вручением ордена Подтяжки Первой Степени.
М. Бердник этот отчет читала точно так же, как и книгу Л.Шанковского, а именно задницей.

Но цитата из документа уж очень хороша, что бы я ее не выделила.

"В УПА брак лікарів /жиди вийшли з лісу, бо тепер змінилась для них коньюктура. Однак заховали свою вдячність для УПА. Вже просліджено, що не зрадили жодної криївки/."
http://avr.org.ua/getPDFasFile.php/arhupa/acdvr-9-21-007.pdf (стр.3)

Что до той фразы про спаленные села,  на которую Варяжка фапнула...
То я ей отвечу словами из Википедии, на большее ботаничка не заслуживает.

У відповідь на примусове переселення провідник УПА в Польщі полковник «Орест» 9 вересня 1945 видав наказ про наступ проти комісій з переселення і польських військ, що супроводжували депортованих, а також спалювання спорожнілих поселень з метою затримки їх заселення поляками. Також нападам піддавались залізничні лініі, станції, мости і шляхопроводи. Аналогічні накази видавав провідник УПА Стяг.

Це рішення викликало в польському суспільстві відчуття реальної загрози й дало польській владі додатковий аргумент на користь примусовості виселення. Відчувши загрозу з боку УПА, польський уряд інтенсифікував дії по депортації українського населення.

11 вересня 45 р. в містечку Лісок провідник ОУН 5-го району Ігор і пропагандист цього ж району «Сокіл» провели конспіративну зустріч з головою комітету Польської робітничої партії Станіславом Гером і обговорили можливості протидії переселенській акції.

11 жовтня 45 р. в Грубешівському повіті (Польща) українські повстанські підрозділи, протидіючи акції переселення, підпалили пусті села Черничин, Черничинок, Теребин, Теребинець, Масломенч, Метелін з хуторами.

Варяг любит фотографии? Они есть у нас...

поляк посміхається над трупом українським селянина, який був убитий в полі поблизу с.Сагринь , березень 1944 р.



аківці на фоні палаючого села :






Тіла українців, помордованих загоном Народових сил збройних . с. Верховина, Красноставський повіт, 6 червня 1945 р.
Вбито до 200 українців.


http://www.apokryfruski.org/kultura/chelmszczyzna/sahryn/

Интересно, ботаник по специальности и историк по призванию может предоставить хотя бы одну фотку где отряд УПА был сфоткан на фоне польских трупов? Альбом Кормана не предлагать))
Previous post Next post
Up