відчуваю, що моє тимчасове скорочення робочого дня з метою підвищення працездатності підвищило не лише її, але й натхнення робити щось приємне Даньові. минулого тижня потішила його курятиною в ожиновому соусі ))), в суботу спекла бісквіт з фруктами, а нині ризикнула і спробувала дещо новеньке - печиво від талановитої кулінарки та апетитного фотографа
sarsmis. я закохалася в цих малюків із першого погляду ще наприкінці того року, і з того часу мріяла-мріяла покуштувати.
і! та-да-дам!
аромат шоколаду на цілий вечір заповнив квартиру. Даньо до хвилини вираховував потрібні для готовності 12 хвилин випічки і весь час світив до духовки ліхтариком, щоб виявити характерну появу тріщинок на печиві. рідні не могли дочекатися, коли я нарешті закінчу фотосесію, щоб скуштувати їх. тому фотографувала в майже екстремальних умовах ))) щойно я її закінчила, як гірка тріщинок розтанула на очах... рецепт можна знайти у Свєти (
sarsmis), я робила все точнісінько, як вона написала, шоколад брала найбільш ядерний - рошенівський чорний 76 %-ий. надалі думаю спробувати й інші сорти, бо ці вийшли критично гіркими - я саме такий шоколад і їм останнім часом...