У нас річниця! Уряяяяя і ох...

Oct 28, 2008 00:38

Так. Як завжди забули і поздоровили один одного вже під вечір з річницею. Сьогодні ж 27 жовтня, ой-ой-ой! А ну да, вітаємся.
Ой, якжеж воно швидко проминуло - цілий рік ми тут. А начебто і не так давно все то було.
Тільки не хочу про те, шо зроблено. Бо з мого боку - нічого... нічого не вивчила, ніде не працюю, ні в які волантери не подалася.
У Саньки - то інша справа. Еех...
Хоча ні, у мене все добре. Як згадати, яка я сюди приїхала, якими сполоханими очима на все дивилася і буксувала кругом і в інеті теж, бо тільки тут відчула на скільки тісно він ввійшов в побут людей, аж прикольно. Не сказати, шо зараз все ідельне. І з шопінгуванням - це для мене ще й досі необхідніть, а не задоволення. А купувати онлайн і потім повертати ще невійшло в практику.
І в особливості менталітету тутешніх я толком не в"їхала, та всеж дещо вже перейняла і власне чого його ото ніяковіть - усі ми люди, тільки тут трошки більше ніж дома. І інгліш мій досить принаймний - інша смправа, якого рівня я сама хотіла б досягти. Як завжди очі завидущі, руки загрибущі. Санька з мене глузує - інгліш, сі-шарп, сі++, фотошоп і ніде нема здвигу і це за цілий рік. Це вже мабуть діагноз. Треба шось робить з собою - чітко усвідомлюю і знову день пішов невідомо на що.
Ще недавно я місяці рахувала, а вже рік, брррр
А ми ще й штат не дослідили повністю. Хоча це мабуть і нереально. Та всетаки можна було і побільше подорожувати. І на Олімпії ми так і не побували. Щось кругом незалік виходить.
Зато ми побороли ваги і зберегли фізичну форму - принаймні хоть шось з мого боку має наявний результат ;)

we are in redmond, Світлини

Previous post Next post
Up