Бисквит.

Jun 14, 2015 16:07

Я, конечно, давно умею печь бисквит, но этот рецептик всё равно сохраняю.
Интерес у меня в нём другой - он на словацком языке. Который, кстати, похож на чешский.
Вот так, занимаясь каким-то делом, и можно изучать языки...



Domáca piškóta





  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 35m


Suroviny
  • 100 g masla
  • 4 vajcia
  • 100 g práškového cukru
  • 250 g múky polohrubej
  • 4 lyžice mlieka
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 1 lyžička vanilkového cukru
Postup prípravy
Krok 1

Bielka si oddelíme od žĺtkov a vyšlaháme do tuha.Maslo,cukor a žĺtky vyšlaháme,pridáme múku,mlieko ,prášok do pečiva a vanilkový cukor a premiešame s vyšlahanými bielkami.
Krok 2

Nadýchanú hmotu dáme na vymastený plech a pečieme pri 200 °C asi 20 minút.

************************

Мне всё понятно.

оч.умелые ручки, вкусняшки, конд. рецепты

Previous post Next post
Up