Leave a comment

ext_1483401 November 13 2013, 19:48:08 UTC
Hneď ako som túto poslednú kapitolu zhltla som zostala pozerať na monitor zase s tým blbým šťastným výrazom a premýšľala akým spôsobom sa Ti ešte dá poďakovať za ďalší prekrásny príbeh aby som sa neopakovala. Keďže som na nič neprišla, tak ďakujem strašne moc a opakujem, že milujem Tvoje poviedky. Tvoje postavy, ktoré majú v sebe nádhernú nehu, hrdosť a niečo, čo ma núti zamilovať sa do väčšiny postáv. A najradšej by som si o nich čítala ešte viac, ešte ďalej.Chcela by som vedieť ako dopadne Nino, a dokonca aj Fin. Či nájde niekoho kto si ho bude vedieť pripútať, alebo či bude stále len loviť popri svojej práci vojaka.
Cirrus ma s tým milovaním prekvapil. Už som si myslela, že to naozaj odložia. Nejako mi ani nenapadlo, že Cirrus sa nechá pomilovať a dovolí Danilovi aby bol on ten kto si berie. Aj keď je to vlastne jedno...? alebo teda bude, keď bude pripravený aj Danil.
Som nadšená a idem kopírovať a táto poviedka poputuje do mobilu k ostatným, ku ktorým sa vraciam. Už teraz ju zbožňujem a budem ju milovať ešte viac:) Ďakujem, že si ju napísala, a že si ju napísala takto krásne.

Reply

noritenshi November 14 2013, 07:09:09 UTC
Ďakujem ešte raz ♥ Ono, nejako mi prišlo, že to bude od Cirrusa to najkrajšie vyznanie lásky, keď zbaví Danila tej povinnosti, pred ktorou mal toľko strachu a potom v budúcnosti si bude už viac-menej istý, že keď bude Danil naznačovať, že to chce aj on, bude to chcieť už naozaj :)
Čo sa týka Nina, mám pre neho vymyslenú určitú budúcnosť, ale momentálne neviem, ako to tam časovo napasovať, takže som z toho mierne rozladená. :))
A Zuzka, keďže ty si môj dôveryhodný čitateľ, ak budeš niečo z mojich poviedok chcieť, ja ti to pošlem vo worde, aby si nemusela kopírovať, len napíš, môj mail máš :)

Reply


Leave a comment

Up