Hemaisevaa!

Feb 12, 2009 20:57

Ei sattunut kuinkaan tänä synkkänä perjantain kolmantenatoista päivänä. Tylsyya ja ylionnellisuus ovat tosin vaihtaneet koko ajan paikkojansa.
Kamera tosiaan lähti mukaan ja…




…kukaan ei varmasti arvaa kuka tykkää irvistää valokuvissa. (´ー` ) Annista on lähes mahdotonta saada kuvaa perusilmeellä, se on fakta. Eikä ännää varmaan haittaa että sen pärstä näkyy Annin blogissa koska näkeehän tämän pärstän muuallakin?




ORE WA HERO DA! Vai miten se sen sanoo? Ei taida ihan samanlainen hemmo olla kun edellisen postauksen kuvassa… Joo siis paljon kauniimpi tämä. Apsoluuttisesti. Joo. Krhm. Ja se on rippiasu, kyllä.




Ah, mujeuur. Syödäänkö kuutamossa? Canonin kameraremmi sopii paremmin yhteen kravatin kanssa.




Anni on iloinen! Sattuu muutes olemaan tikkari kaikissa paitsi ensimmäisessä.

Ympäristöstä ei lähtenyt oikeastaan yhtään kuvaa mutta ketäpä koulun epäkoristeltu liikuntasali kiinnostaa? Niin ja ihmiset varmaan tajusivatkin jo että minä en ole ottanut näitä kuvia vaan kaveri. En osaa edes käyttää tätä kameraa. ( ´・ω・`)

Käskin tänään äiteä tuomaan kaupasta turkinpippureita ja tällä kertaa muisti pelasi! Suu palaa koska pussi sattui olemaan se kaikista väkevimpiä sisältävä mutta eipä tuo mitään. Kunhan juotavaa löytyisi.


Huomenna ystävänpäivä ja…

KAUNIIN TINON NIMIPÄIVÄT. EPÄLOOGINEN NIMESI RAIKUU MAAILMALLE!

events, finnish

Previous post Next post
Up