Solen skiner

Feb 11, 2009 23:01


Oli kirkasta. Mukavaahan se on ettei sada lunta/vettä tai tuule mutta silmäthän tuossa kärventyvät. Hyvä etten ojaan kävellyt.


Ihan leppoisastihan se kävely meni musiikkia kuunnellessa. Päädyin samalla lopputulokseen että puhelimeni ei osaa sekoittaa lauluja. (Kolme kertaa sama laulu peräkkäin, kolmea laulua vuorotellen, kolmea laulua vuorotellen, kaksi kertaa sama laulu…)

Perille pääsin ja kauan saikin odottaa että sai kirjattua itsensä paikalle. Jäin istuskelemaan sinne melko pitkäksi aikaa kunnes minä ja kaveri ja kaverin pari kaveria olimme ainoat jäsenet nuotiolla. Lähdin porukan mukana takaisin kunnes minä ja kaveri jäimme jälkeen koska juttelimme kaikesta Hetaliasta Lucky Stariin. Oli kyllä hemaisevia keskusteluita

Ja Taikavarpaat (huomatkaa iso alkukirjain) ovat täällä taas! Kotiin pääsin ja sukat pois otin, ja kappas! Minullahan oli mustat varpaat (ei koskaan ennen niin tummat) eikä tuntoa missään. Hetken sai jo pelätä ettei tunto palaa ollenkaan. Mutta nyt varpaat ovat taas onnellisesti normaalin punaiset~

Huomenna on koulussa ystävänpäiväohjelmaa jonka saan puoliksi skipattua aamuisten verikokeiden takia. Ilmeisesti joudun kuitenkin lopputunneiksi koululle jollon joudun kestämään ystävänpäivätanssiaisia. Eeeeh… Saa nähdä kuinka käy.




Editto.

Sain kuulla että tanssiaiset tanssitaan vasta perjantaina. ...eeeeeeh.

finnish

Previous post Next post
Up