Венеція

Apr 19, 2013 13:13



Зганяли на пару днів у Венецію. Через візейр і Тревізо дуже зручно:) Добре там.

.

Між Венецією і аеропортом в Тревізо Чудове сполучення. Біля аеропорту сідаєте на автобусній зупинці, вона там поруч і одна, на автобус №6. Доїдете до залізничного вокзалу. Квитки на автобус коштують 1,2 євро, продаються в приміщенні аеропорту.

З вокзалу Тревізо Централ до Венеції кожні 15-20 хвилин шурують електрички. Дуже якісні і зручні. До Венеції коштуватиме десь 2 євро на одного. Доїжджає до вокзалу в самій Венеції хвилин за 15. З вокзалу вийшов - і в самому історичному центрі.

Житло можна знімати у всіх містечках по дорозі електричок, да хоч в самому Тревізо. Ми знімали готель в містечку Мегре. Метрів за 500 від залізничної станції Venice-Mestre. Там з одного боку вокзалу місто Мегре, з іншого - Местре. Коштував номер на два дні 120 євро. З цієї залізничної станції до Венеції хвилини 4 їхати. Коштує шось 1,5 євро.

В самій Венеції також купа готелів, але ціни в півтора рази вище. Враховуючи, що електрички шастають з 6 ранку до 12 ночі, жити в самій Венеції сенсу немає. А так заїжджаєш у Венецію зранку і до пізнього вечора там тусиш.

Там дуже розвинені залізниці, і з вокзалу в Местре за 20 хвилин можна доїхати до Падови і купи прикольних міст, якщо Венеція за пару днів набридне.


















































Previous post
Up