Не ходіть, діти, до школи, пийте, діти, кока-колу

Jun 11, 2015 11:23

  Ляля - лідер класу за кількістю пропусків занять. Їй дозволяється залишитися вдома якщо: болить голова, болить живіт, є ознаки початку застуди, ми прийшли додому і вляглися занадто пізно, нормальні вчителі роз"їхалися по курсах, а залишилися самі ненормальні на замінах.
  Сьогодні вирішено прогуляти шкільний табір, відвідування якого є обов"язковим. Хоча в таборі мінімум занять і максимум прогулянок парком, все одно там нудно. Не дивно, що вирвавшись з нього, діти, як оскаженілі, гасають і парком, і вулицею, збиваючи одне одного з ніг і обливаючись водою. Пляшку з водичкою кожному дала з собою турботлива матуся, а ще, виявляється, подекуди зберіглися працюючі колонки, одна з них зовсім поруч зі школою.
  Наслідки: обпечені червоні плечі, подряпане обличчя, закладений ніс. Якщо цього мало, на додаток: неймовірно брудні кеди, а гуляти в парку можна тільки в них і розтерті роликами ноги.
 Сьогодні ні школи, ні таборів, ні молока, ні крекерів. Знесиленій колективним відпочинком людині можна провести один день, впупившись в Стіну. Точніше, переглядаючи The Wall Pink Floyd в рамках ознайомлення з класикою року. Ляля в захваті від кадрів, де діти трощать класи і палять будівлю школи. Я трохи збентежена, чи не занадто далеко зайшло моє виховання?

В роздумах про батьківські обов"язки натрапляю на концерт 2011 року. Це сучасна версія Pink Floyd і вона прекрасна.

image Click to view


 Вкотре з жалем усвідомлюю, що в нашій країні такі шоу ніколи не були можливими і невідомо, чи будуть можливими коли-небудь... Стіни, залізні завіси, невідимі і реальні, чи можливий спротив всьому цьому?

Ляля, малята, концерты

Previous post Next post
Up