Nov 07, 2013 10:45
Друзі, пам'ятаєте, я розпитувала вас, що робити з корінням пастернаку? Всім дякую за підказки! Я дуже полюбила цей коренеплід. Ось що вийшло з нього приготувати:
1) білий суп: квасоля, сухі білі гриби, корені петрушки й пастернаку, трохи картоплі;
2) суп-пюре з пастернаку й цвітної капусти (1:1) плюс трохи цибулі;
3) запечені овочі: картопля, морква, селера, пастернак, петрушка. З усіх корінців пастернак вийшов найсмачніший! Можна навіть без картоплі :)
4) риба, запечена в "хутрі" з моркви, цибулі, пастернаку й різної зелені;
5) кролик, тушкований з овочами: цибуля, морква, пастернак.
Ще хочу спробувати картопляно-пастернакове пюре. Кажуть, дуже смачно. І я в цьому не сумніваюся!
Хто хоче подробиці якоїсь страви - прошу в коменти ;)
хвалько,
кулінарне,
ням-ням