Leave a comment

sergey_si October 25 2020, 09:21:19 UTC
зайшов я на Вашу сторінку, а тут стільки нового, цікавого... пропустив... як ФБ перейшов на нову версію, став він у мене глючити (а в мене ще операційка XP), напевно через те...
Чудово ви пройшлися! а в мене ніяк не може вийти більше чотирьох днів)
Багато змін сталося на цьому маршруті з тих пір, як я тут ходив (вересень 2016-го), то ж з превеликим задоволенням ще раз віртуально з Вами пройшовся вже знайомим маршрутом
До того озера перед полониною Братківською я протиснувся(шукав місце для ночівлі), але нічого цікавого там не побачив. Шкода, що Ви не зупинились на полонині Братківській ночувати - на мою думку від полонини до гори Братківської сама цікава ділянка маршруту - і жереп гарний, прохідний, і з Братківської краєвиди, ніби ти в самому серці Карпат. Там однозначно, потрібно повільно йти і розтягувати задоволення)Прийдеться вам ще раз повернутись)
Вразила розбудова інфраструктури на витоках Ч.Тиси та на перевалі Околе. Це все за останні роки сталось. Напевно, питання часу, коли з Карпат зроблять теж саме, що в нас бурштинщики зробили з Полісся(
Ріпта гарно виглядає на Ваших фотках (ми підіймались на Татаруку з іншої сторони немаркованим маршрутом). А озера Свідовецькі - це щось! Я не можу навіть рейтингу скласти, всі вони чудові! І знову таки - на озері Апшинець ваш намет (він новий у Вас?) стояв, там де й мій)
Ну а Близниця вже Говерлу нагадує, заходили та заїздили її(((
Ну і ще про географію - Мала Близниця має висоту 1567 м і знаходиться по дорозі в напрямку Рахова. Хоч і всі вважають Малою Близницею вершину 1872 м. Я її зову молодшою Близницею))) Для мене це не принципово, головне, що це все створено для нас і ми можемо сюди прийти і насолодитись.
Ви знову мене надихнули на цей маршрут, на слідуючий сезон ставлю його першим номером в плани)

Reply

nadiya_v October 25 2020, 15:22:12 UTC
Дякую, Сергію ! У Вас з фб все гаразд, я не поширювала цей допис у фб, бо там ше мало бути відео, а тепер вже й забула про нього. Останнім часом лише про Пішконю ще допис був. Бракує часу на все, хоч фото з походів маю ще дуже багато. За зиму осилю ))
А відео зі Свидовця ще буде, але трохи пізніше.
Мені найбільше була шкода тієї ділянки від полонини до гори, зате є причина повернутися ще раз. Прохідним той жереп я б назвала умовно - пройти можна але місцями було складно продиратися ))
На Ріпті нам подобалося найбільше зі всіх місць де ночували в тім поході, Апшинець - на другому місці ))
Новий намет у нас ще з минулої осені, попередній став протікати при сильних опадах. В нас з Вами вимоги до вибору місця під намет часто однакові ))
Вірю і сподіваюся, що Карпати все ж не здадуться забудовникам.
Щодо географії дякую за пояснення! Але все одно мені та Мала, та Велика, а та, що найменша то просто Близниця )

Reply


Leave a comment

Up