"... швидше закривай свої оченята..." ХС

Sep 05, 2008 19:31

... Минув перший мій робочий тиждень. Особливо не втомився, приглядаючись до колективу та напрямків діяльності. Перші такого роду вихідні, на яких я хочу по-справжньому відпочити. В неділю мене чекає не вельми приємна, на мій погляд, процедура... Зважаючи на те, що я не є християнином, буду змушений, переступивши через особисті принципи і пунктики, брати участь у процесі хрещення своєї племінниці... Не хочу зіпсувати церемонії, коли ненароком у церкві, краплі "священної води", впавши на моє тіло, викличуть бурхливий процес аномальних хімічних реакцій з характерним виділенням диму, або... я захочу проблюватися від запаху ладану.. ( - повірте, я не дуже то і жартую... Менше з тим, - принципово буду в конверсах і у всьому тому, в чому я дійсно почуваю себе вільним.. Гулянку покину відразу. Абсолютно не сприймаю таких підходів до подібних святкувань. І хай пробачить мене мама, тато, сстра з її чоловіком і всі ангели господні..) Я і далі пробую увірувати, але все ніяк і ніяк... (якесь вроджене антихристиянське світовідчуття..)
_______________________________________________________

... тематичний уривочок з давньої творчості.. -

" ... Можна одразу прогнозувати ваші думки. Забагато песимізму. Відрив від реальності. Надуманість. Нереалізовані амбіції. І багато чого такого, що б викристалізували з цих слів про автора всезнаючі психологи, служителі культу маси та єдиного світового стандарту. Але насправді все просто. Є світ, є ти в ньому, і є бажання бути людиною, а не гвинтиком у системі. Так починаються твої пошуки себе . Шукаєш всюди - в книжках, музиці, природі, повітрі….і навіть чужих думках. Починаєш помічати світ у його закономірностях, правилах та обмеженнях. І розумієш, що там де свобода дозується - людей немає. Є сліпі істоти, раби… Сенс їх існування у вічному підпорядкуванні вищій силі та постійному страху перед нею. Так жити ( точніш існувати) не можна… Потрібно шукати вихід з цього зачарованого кола…"
___________________________________

... Мої підопічні, гурт "В.О.Д.А." за активного творчого сприяння нашого волинського фотоСвітила Новена, отримали влітку свою нову фотосесію.. Можете зацінити...))















антирелігіон, "В.О.Д.А.", креатив, моя проза

Previous post Next post
Up