Млинці з грибами

May 05, 2011 00:03




Випробовувала для себе трошки інше освітлення та інший спосіб завертання млинців. І перше, і друге сподобалось. Пробуватиму ще:)

А млинець у мене з дуже смачною начинкою. Зараз розкажу, якою. Смажите порізані гриби хвилин 10-15 на соняшниковій олії. Можна їх одразу поперчити-посолити. Потім подаєте дрібно посічену цибулю, через хвилин 5 - порізані кубиками  два помідори (я шкірки не знімала). Ще хвилин 5-7 тушкуєте під кришкою і вимикаєте газ. Тепер можете посікти зелень - і туди ж, на розігріту сковорідку, до грибів, цибулі і помідорів.

Кладете начинку на середину млинця, збираєте краї млинця складочками і зав'язуєте кропом. Подавати можна зі сметаною або з бульйоном. Або просто так:)

Смакота неймовірна! Рекомендую!

2011, мої фото, куховарВАРство, Один день з життя домогосподарки, робота з фотостоками

Previous post Next post
Up