Випробовувала для себе трошки інше освітлення та інший спосіб завертання млинців. І перше, і друге сподобалось. Пробуватиму ще:)
А млинець у мене з дуже смачною начинкою. Зараз розкажу, якою. Смажите порізані гриби хвилин 10-15 на соняшниковій олії. Можна їх одразу поперчити-посолити. Потім подаєте дрібно посічену цибулю, через хвилин 5 - порізані кубиками два помідори (я шкірки не знімала). Ще хвилин 5-7 тушкуєте під кришкою і вимикаєте газ. Тепер можете посікти зелень - і туди ж, на розігріту сковорідку, до грибів, цибулі і помідорів.
Кладете начинку на середину млинця, збираєте краї млинця складочками і зав'язуєте кропом. Подавати можна зі сметаною або з бульйоном. Або просто так:)
Смакота неймовірна! Рекомендую!