Недавно
Тоня в своєму жж писала про
ці бутерброди - і так смачно, що в все-таки довелося їх зробити:).
Я трошки відступила від її рецепту, але, думаю, на смаколик це не дуже повпливало.
Отож, одну пачку сиру (я брала брикет Яготинського) змішати з двома вареними на твердо посіченими яйцями, пучком петрушки, пучком зеленої цибульки, пучком руколи, посолити, поперчити, заправити сметанкою і накласти товстим шаром на чорний хліб - в моєму випадку то був хліб Павлівський (він з грецькими горіхами, соняшниковим насінням і ізюмом).
Рукола і горіхи додають певної пікантності бутербродам, а ізюм - солодких ноток. А в прикуску з помідором канапки просто тануть:).
P.S. Довелося двічі робити бутерброди: першу порцію в процесі роботи я випадково з'їла;)).
Смачного!