Наприкінці минулого тижня ми на власні очі переконались, що:
- кози на фермі - щасливі
- молоко -смачне
- сир вариться та дозріває
- Львів-як завжди прекрасний! Власне, все готово до нашого приїзду:)
Ось одна з мешканок ферми (чомусь усі фографії уперто не хтілись завантажуватись в нормальній якості. тому більше-
тут)
Виглядає досить щасливою:).
До речі, чому тварини на фермі щасливі? Тому що на території ферми заборонено: палити, смітити, кричати, сваритись. Натомість можна з ранку до вечора пасти соковиту свіжу травичку
на просторах "Маркіза Карабаса") - територія ферми дууже велика
та слухати музику: Бернар (власник ферми) планує організувати прослуховування класичної музики для кізочок.
Як бачте, усі мешканці ферми живуть у цілковий гармонії з природою та соціумом)). Саме тому вони дають таке смачне молоко. З якого Бернар варить сир. А сиру на фермі багато. Аж очі розбігаються від біло-чорного (від золи) задоволення: кроттен білий та кроттен в золі, бюш білий та бюш в золі, томет-сир, витриманий, фета козяча в маринована в олії з прованськими травами, сігалон-сир...і все це-неймовірно смачно! Самі переконаєтесь))
Bon Appetit!