Гастрономічний тур -"отчет о проделанной работе"

Jul 20, 2010 02:14

Наприкінці минулого тижня ми на власні очі переконались, що:
  - кози на фермі - щасливі
  - молоко -смачне
  - сир вариться та дозріває
  - Львів-як завжди прекрасний! Власне, все готово до нашого приїзду:)

Ось одна з мешканок ферми (чомусь усі фографії уперто не хтілись завантажуватись в нормальній якості. тому більше-тут)


Виглядає досить щасливою:).

До речі, чому тварини на фермі щасливі? Тому що на території ферми заборонено: палити, смітити, кричати, сваритись. Натомість можна з ранку до вечора пасти соковиту свіжу травичку



на просторах "Маркіза Карабаса") - територія ферми дууже велика



та слухати музику: Бернар (власник ферми) планує організувати прослуховування класичної музики для кізочок. 
Як бачте,  усі мешканці ферми живуть у цілковий гармонії з природою та соціумом)). Саме тому вони дають таке смачне  молоко. З якого Бернар варить сир. А сиру на фермі багато. Аж очі розбігаються від біло-чорного (від золи) задоволення: кроттен білий та кроттен в золі, бюш білий та бюш в золі, томет-сир, витриманий, фета козяча в маринована в олії з прованськими травами, сігалон-сир...і все це-неймовірно смачно! Самі переконаєтесь))




Bon Appetit!

Львов, фестиваль

Previous post Next post
Up