із домашньої рецептури

May 22, 2007 00:33


салат із квасолею

листя салату, червона ніжна квасоля Верес, помідор, лимонний сік, перець, оливкова олія, сіль

рис із томатом
промитий рис просмажити на пательні (я брала басматі з диким), коли підрум'яниться, залити втричі водою, і хай кипить-набухає. коли зготується - вийняти, посмажити великими кружками моркву, посічену цибулю, зі спеціями - каррі там або паприка, або хмелі-сунелі. потім всипати туди зварений рис, перемішати, залити томатом (не томатною пастою!), дати прокипіти, поки томат увариться

а ще я туди додавала шматочки морської риби

клясно йде під салат із огірків та помідорів, непогано ще червоний солодкий перець

а-ля ситро / лимонад

яблучний сік плюс несолона газована мінералка - 1:1

з вином

на великий келих: ревіїт чи менше - вина, до половини або трохи більше - яблучний сік, решта - газована несолона мінералка. надзвичайно тонізує (:

куховарня

Previous post Next post
Up