May 22, 2007 00:33
салат із квасолею
листя салату, червона ніжна квасоля Верес, помідор, лимонний сік, перець, оливкова олія, сіль
рис із томатом
промитий рис просмажити на пательні (я брала басматі з диким), коли підрум'яниться, залити втричі водою, і хай кипить-набухає. коли зготується - вийняти, посмажити великими кружками моркву, посічену цибулю, зі спеціями - каррі там або паприка, або хмелі-сунелі. потім всипати туди зварений рис, перемішати, залити томатом (не томатною пастою!), дати прокипіти, поки томат увариться
а ще я туди додавала шматочки морської риби
клясно йде під салат із огірків та помідорів, непогано ще червоний солодкий перець
а-ля ситро / лимонад
яблучний сік плюс несолона газована мінералка - 1:1
з вином
на великий келих: ревіїт чи менше - вина, до половини або трохи більше - яблучний сік, решта - газована несолона мінералка. надзвичайно тонізує (:
куховарня